Benyt cirkelbokke hvis du vil lave en rund trappe eller højbede der kurver

Lille cirkelblokke

Lille cirkeblokke er en betonblok som ofte benyttes i kombination med belægninger af Herregårdssten med slået kant samt Herregårdsblokke, cirkelsten og centersten.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDe lille cirkelblokke måler 14x13/9x14 cm og kan købes billigt i forskellige farver som grå, sort og gul eller farvemix som gråmix, rødmix og mange andre.

Anvendelse

Til opbygning af buede eller rundede trapper anvendes lille cirkelblokke oftest tættest mod centrum af buen. Jo længere væk fra centrum belægningen kommer jo oftere vil der i stedet benyttes store cirkelblokke. Cirkelblokkene benyttes til stødtrinnet på trappen mens der anvendes cirkelsten til trin. Vil du lave en ny trappe med cirkelblokke og herregårdsblokke kan du få inspiration til fremgangsmåden i vores gør det selv guide: Hvordan laver man en betontrappe?

Med de lille cirkelblokke er det også mulig at opbygge runde eller kurvede højbede. Her kan der også kombineres Herregårdsblokke, store og lille cirkelblokke. De forskellige betonblokke limes sammen med fliseklæber. Vi har også lavet en gør det selv guide til opbygning af højbede som du kan bruge til inspiration. Du finder gør det selv guiden her: Byg selv højbed.

Hvis du vil anlægge en havesti af Herregårdssten som snor sig gennem haven eller hvor der ikke skal være skarpe hjørner vil store og lille cirkeblokke kunne bruges til kantafgrænsning i kombination med Herregårdsblokke. Blokkene stilles i en jordfugtig beton for at opnå større styrke.

Teknisk information om stenen

Lille cirkelblok
Bredde x længde
14x13/9x14 cm
lille cirkelblok
Tykkelse
14 cm
Vægt/stk
4,6 kg
Ca. forbrug/m2
66 stk

Levering

Vil du gerne spare penge på levering af cirkelblokkene vil dette ofte kunne lade sig gøre ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Prisen for levering afhænger af antallet af bestilte paller samt afstanden til den ønskede leveringsadresse. Derfor kan du ofte få en billigere pris for levering ved at bestille cirkelblokke, herregårdsblokke, herregårdssten samt grus og sand til anlægsarbejdet på samme tid.

Webshoppen ved hvor mange produkter der kan være på hver palle og tilføjer derfor automatisk det nødvendige antal paller til din ordre. Vil du vide mere om priser for paller, priser for levering og mulighederne for at returnere de tømte paller kan du finde yderligere information på siden direkte levering.

FC Beton kan levere cirkelblokke og andre produkter til adresser i Jylland, på Sjælland og Fyn. Når vi leverer i nord for Aarhus i Jylland benyttes lastbiler med kran monteret på. Kranen gør det muligt at løfte pallerne med sten og andre betonvarer ind bag hegn, hække og lignende. Ved levering i Jylland syd for Århus, på Sjælland og Fyn bliver pallerne med cirkelblokke aflæsset med truck, hvilket betyder at trucken skal kunne køre til det ønskede leveringssted.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her