Sponsorater

Hos FC Beton A/S har vi valgt at producere belægningssten og havefliser mv. i høj kvalitet.
 
Desværre er det ikke alt her i livet man selv kan vælge. F.eks. kan man ikke vælge at undgå kræft. Kræft er en ubeskrivelig frygtelig sygdom, der har ufattelige konsekvenser for såvel de ramte som for de pårørende.
 
Derfor har FC Beton A/S valgt at dedikere langt den største del af alle vore sponsorater til Kræftens Bekæmpelse samt til Familier med kræftramte børn.
 
Du kan læse mere om Familier med kræftramte børn her.

Fra Familier med kræftramte børn har vi modtaget dette

Det er med glæde, at vi starter 2017 hos Familier med kræftramte børn. Vintermånederne er ofte svære for et kræftramt barn, da de kolde dage betyder meget indetid og isolering uden plads til sjov og leg.

Vi er derfor glade for at have mange skønne aktiviteter klar, så børnene kan få en pause fra den svære hverdag og glemme sygdommen for en stund.
 
Blandt de aktiviteter som tilbydes fra Familier Med Kræftramte børn er; Ungdomstur til Lanzarote, teaterforestillingen Dyrene i Hakkebakkeskoven mm.Tegning fra Familier med Kræftramte Børn

 

Vi støtter "Kunsten at rede liv"

Kunsten at rede livUdenfor hospitalerne er der årligt 3500 danskere som får hjertestop udenfor hospitalerne. Af dem er der ca 10% som overlever. Derfor har vi hos FC Beton valgt at støtte "Kunsten at rede liv" til indkøb af en hjertestartes som placeres i Aalborg SV, i nærheden af FC Beton.
 

Støtte til Kræftens Bekæmpelse

FC Beton støtter Knæk CancerFC Beton op om det gode formål, Knæk Cancer som kan følges på DR og TV2. Ligeledes støtter vi fast op om Familier med kræftramte børn.

Sygdommen Kræft har så store konsekvenser for de familier hvor en person bliver syg, og vi ønsker derfor i FC Beton at være med til at støtte op om forskningen og helbredelsen af denne sygdom.


Støtte til Frejlev Skolefodbold

FC Beton støtter Frejlev Skolefodbold. Nedenfor ses pigeholdet fra 6. klasse, der i 2015 spillede sig frem til en flot 2. plads i kreds Nordjylland.


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her