Røde belægningssten

De røde belægningssten benyttes ofte i kombination med andre farver af belægningssten til at skabe noget farvespil i indkørslen, på terrassen eller på stien rundt i haven.

De røde belægningssten er også populære som bund i drivhuset, hvor de i kombination med andre farver giver et flot farvespil.   Mix med røde belægningssten

   Vi har lavet forskellige kombinationer med røde belægningssten som rødmix, gulmix, løv og forår. Det betyder at de røde belægningssten er kombineret med farver som passer godt sammen, og pallerne er pakket så der bliver et tilfældigt mønster i belægningen.

   Belægningsstenene i rødmix giver den mørkeste kombination, mens gulmix er den lyseste, og her er belægningsstenene også mere lyserøde end røde. Forår og løv belægningsstenene er midt i mellem gråmix og gulmix.

   Vi anbefaler at lave en kantsikring omkring belægninger for at holde belægningsstenene sammen. Benyttes herregårdssten med slået kant til belægningen kan kantsikringen laves med herregårdsblokke, mens der ved bruge af andre belægningssten kan anvendes nogle af de sten som findes under vores kantafgrænsning.

   Inspiration til røde belægningssten

   Du har sikkert selv en god idé til hvordan dit belægningsprojekt skal ende med at være, både i størrelse, læggemønstre og farvekombinationer, men hvis der er noget du er i tvivl om, eller hvis du bare gerne vil inspireres til at inkludere de røde belægningssten i dit haveprojekt, er du velkommen til at give os et kald på telefon 98 34 34 11 eller til at sende os en mail på salg@fc-beton.dk

   Levering af belægningsstenene

   Når du bestiller røde belægningssten hos FC Beton bliver vi nødt til at benytte paller til fragten. Pallerne gør det muligt at læsse og aflæsse produkterne - Pallernes pris kan du se når du tilføjer produkter til kurven. Du kan enten selv returnere pallerne når de er tomme, eller du kan bestille os til at afhente pallerne mod et gebyr. Vi refunderer ikke det fulde beløb for pallerne grundet slitage.

   Vi leverer til det meste af Danmark. Leveringer i Jylland nord for Århus vil altid ske med vores egne lastbiler. Vores lastbiler er forsynet med en kran som kan løfte pallerne med røde belægningssten ind i haven, også selv om der er et hegn, en hæk eller andet ud mod vejen. Leveringer syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland vil ofte ske med eksterne vognmænd, som i stedet aflæsser pallerne med truck. Det er derfor vigtigt at trucken kan køre på fast underlag til det ønskede leveringssted.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her