Afløb og murværk

Vi producerer betonvarer til murværk i høj FC Kvalitet som du kan bestille online, pr. telefon eller mail. Blandt vores produkter til murværk finder du blandt andet forskellige typer af lecablokke. På fc-beton.dk kan du bestille:
Vi støber også tungere blokke og sten som eksempelvis Fundablokke til opbygning af fundamenter til ikke-opvarmede bygninger.

Hos FC Beton finder du et begrænset udvalg af betonvarer til kloakering. Herunder kan du blandt andet bestille:

Og brønddæksler i galvaniseret stål til integrering i belægningen:Bestilling af produkter til afløb og kloakering kan skal vi mail til salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11. Vores betonvarer indenfor rør og brøndgods er ikke tilgængelige i webshoppen.

Levering

FC Beton kan levere betonprodukter til afløb og murværk på Fyn og Sjælland samt i Jylland. Ved bestilling af murværkprodukter som er tilgængelige på webshoppen beregnes der automatisk hvor mange paller der skal bruge til leveringen. Pallerne tilføjes til ordren automatisk.

Priserne for levering afhænger af antallet af bestilte paller samt afstanden til leveringsadressen. Du kan læse mere om levering og priser på siden direkte levering hvor du også kan finde priser på paller samt mulighederne for at returnere pallerne.

Ved levering i Jylland på en adresse nord for Aarhus har lastbilerne altid påmonteret en kran som vil kunne løfte pallerne ind bag hegn og lignende. Ved leveringer til adresser på  Fyn og Sjælland samt adresser syd for Århus i Jylland, aflæsses betonvarerne med truck.

FC Beton samarbejder med flere forskellige typer erhvervsdrivende som murermestre, brolæggere, entreprenører og lignende. I gennem en samhandelsaftale kan erhvervsdrivende opnå lavere priser og større besparelser på indkøb af betonvarer hos FC Beton.

Inspiration


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her