Herregårdssten 7 cm

Herregårdssten i 7 cm tykkelse benyttes oftest til anlæg af belægninger som skal bære tungere trafik end normale personbiler. Belægningsstenene måler 14x21 cm.

  Herregårds fliser
  Pris pr. m2 145,59 DKK
  Gråmix macro herregårdssten
  Pris pr. m2 163,60 DKK


   Herregårdsstenene er også kendt under andre navne som Slotsbrosten, Bondesten, Holmegårdssten og sikkert også flere navne. Du kan købe denne type belægningssten i flere forskellige farver som grå, koks, gul samt forskellige farvemix som gråmix, rødmix og mange andre.

   Udover de 7 cm tykke herregårdssten med slået kant som du kan bestille her på fc-beton.dk kan du også bestille Herregårdssten med skarp kant i 7 cm tykkelse på telefon 98 34 34 11 eller mail salg@fc-beton.dk.

   Anvendelse

   Med en tykkelse på 7 cm og et relativt lille areal er disse Herregårdssten meget stærke og kan derfor modstå et stort tryk fra større biler. Derfor er denne belægningssten også meget anvendelig til anlæg af indkørsel som skal kunne bære tungere køretøjer end almindelige personbiler.

   Skal du anlægge en ny indkørsel til almindelige biler vil en Herregårdssten på 6 cm i tykkelsen ofte være rigeligt, men hvis du ønsker den ekstra styrke til indkørslens belægning skal du vælge en sten på 7 cm.

   Hvis du vil i gang med at lave en ny indkørsel som et gør det selv projekt har vi lavet en kort guide som hjælper dig igennem opbygning af grus og sand under indkørslen så du undgår kørespor. Du skal lave 3 forskellige lag af grus og sand som består af

   Du finder gør det selv-guiden på siden: Gør det selv indkørsel.

   Udover de 7 cm tykke Herregårdssten har vi samlet alle de forskellige belægningssten som vi vil anbefale til brug når du skal anlægge en ny indkørsel. Du finder de forskellige sten på siden med Belægningssten til indkørsel.

   Som et fornuftigt alternativ til belægningssten kan du også anvende betonfliser. Fliserne har generelt et større areal end belægningssten, hvilket betyder at tykkelsen af fliserne skal være større for at kunne bære den samme vægt. Vi har derfor også samlet en række gode fliser til brug når du skal anlægge ny indkørsel. Du finder udvalget på siden Fliser til indkørsel.

   Skal du anlægge en ny terrasse vil Herregårdssten med 7 cm tykkelse ofte være en for dyr sten i forhold til hvilke krav der er til terrassebelægning. Du finder de bedste belægningssten og havefliser til brug på terrasse her:

   Vil du selv lave din terrasse kan du følge denne gør det selv guide: Anlæg en stabil terrasse.

   Uanset hvilken type belægning der skal anlægges hvor der benyttes Herregårdssten med slået kant vil vi anbefale at benytte Herregårdsblokke som kantsikring. Herregårdsblokkene har samme størrelse på 14x21 cm og den samme slåede kant. Herregårdsblokkene stilles i jordfugtig beton for at sikre belægningens kant ekstra.

    

   Læggemønstre

   Skal du anlægge en belægning med de 7 cm tykke Herregårdssten i indkørslen er der en række forskellige læggemønstre du kan lave. Tiden det tager at anlægge en ny indkørsel afhænger i høj grad af det valgte læggemønster da nogen læggemønstre kræver mange tilpasninger af herregårdsstenene.

   Ved anlæg af cirkelbelægninger vil der udover de mange sten der skal skæres til, også være en del ekstra arbejde i planlægningen af belægningen, men omvendt skal belægningen også være der i mange år, så det er vigtigt at lave et mønster som man vil være glad for.


   • Herregårdssten i vinkelforbandt

    Vinkelforbandt

   • Blokforbandt Herregårdssten

    Blokforbandt

   • Herregårdssten halvforbandt

    Halvforbandt


   Der findes mange andre muligheder end disse når det kommer til læggemønstre og det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan også kombinere belægningssten med fliser, men jo flere forskellige størrelser der anvendes jo mere skal man have planlægningen på plads inden man starter.

   Teknisk information

   Normal herregårdssten
   Bredde x længde
   14 x 21 cm
   Normal herregårdssten
   Tykkelse
   7 cm
   Ca. vægt/m2
   155 kg
   Ca. forbrug/m2
   34 stk
   Halv herregårdssten
   Bredde x længde
   14 x 10,5 cm
   Halve herregårdssten
   Tykkelse
   7 cm
   Ca. vægt/stk
   2,28 kg
   Ca. forbrug/m2
   68 stk
   Kvadratisk herregårdssten
   Bredde x længde
   14 x 14 cm
   Kvadratisk herregårdssten
   Tykkelse
   7 cm
   Ca. vægt/m2
   155 kg
   Ca. forbrug/m2
   51 stk
   Makro herregårdssten
   Bredde x længde
   28 x 14 cm
   Makro herregårdssten
   Tykkelse
   7 cm
   Ca. vægt/m2
   155 kg
   Ca. forbrug/m2
   25,5 stk

    

   Levering

   Når du bestille Herregårdssten 7 cm hos FC Beton vil vi normalt levere indenfor 10 dage. Ønsker du at modtage en hurtig levering bedes du ringe til os på 98 34 34 11 eller skrive til salg@fc-beton.dk.

   For at vi kan levere belægningssten og andre betonvarer stiller vi vores produkter på paller. Webshoppen beregner selv hvor mange paller der skal bruges til levering af de produkter som du bestiller, og pallerne tilføjes automatisk til ordren.

   Prisen for levering afhænger af hvor mange paller der bestilles samt af afstanden fra FC Beton i Aalborg til leveringsadressen. Du vil ofte kunne spare penge og få en billigere levering ved at købe flere forskellige produkter på samme tid. Vil du vide mere om pris for levering, pris for paller og mulighederne for at returnere pallerne inden du bestiller kan du finde disse oplysninger på siden Direkte levering.

   Vi kan levere til adresser på Sjælland og Fyn samt i Jylland. Ved levering i Jylland, Nord for Aarhus benyttes lastbiler med kran. Kranen gør det muligt at løfte pallerne med Herregårdssten og andre produkter om bag en hæk, et rækværk eller lignende. Ved levering syd for Århus, på Fyn og på Sjælland aflæsser vi pallerne med truck, så her vil trucken skulle have adgang til det ønskede leveringssted.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her