Vandrender

Vandrender anvendes typisk, hvor der er behov for at lede store mængder vand til en ønsket destination.

   Vandrender
   Vandrender på en parkeringsplads så vandet nemt kan løbe væk.

   Anvendelse

   Vandrender kan benyttes i kanten af vejen hvor vandrenden er med til at føre regnvand væk fra vejen.

   På store torve eller andre større arealer med belægning kan vandrender også anvendes til at føre regnvand til en rist hvor vandet kan løbe væk.

   I haven kan en vandrende benyttes til at lede regnvand fra taget til et nedsivningssted væk fra huset, hvor der kan plantes specielle planter som kræver ekstra fugtig jord.


   Tekniske informationer omkring vandrender

   Vandrender
   Bredde x længde
   30 x 50 cm.
   Vandrende i beton 30x50x12
   Tykkelse
   12 cm.
   Ca. vægt/stk
   40 kg.
   Antal/palle
   42 stk.

   Levering

   Bestilte vandrender leveres direkte til adressen hvor de skal bruges. FC Betons logistikafdeling behandler ordren og finder en bil til at transportere vandrenderne. Prisen for levering af betonvandrender afhænger af antallet af paller samt afstanden fra FC Beton til leveringsadressen.

   For at beregne prisen for levering af vandrender kan du indtaste postnummeret hvortil vandrenderne skal leveres på siden direkte levering. I afsnittet om teknisk information for vandrenderne kan du se hvor mange vandrender der er på en palle.

   Når vi skal læsse og aflæsse vandrender og andre betonprodukter er det nødvendigt at der er paller under produkterne, og derfor tilføjes der automatisk det nødvendige antal paller til ordren. Prisen for pallerne samt mulighederne for returnering kan du også læse mere om på siden direkte levering.

   Ved levering på Sjælland, Fyn samt adresser syd for Århus i Jylland sker aflæsningen af vandrender ofte med truck mens vi i Jylland nord for Aarhus altid kan aflæsse med kran og dermed kan vi løfte pallerne ind i haven hvis dette ønskes.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her