Kløversten

Kløversten er belægningssten der er ens på alle 3 sider, og er derfor meget lette at lægge.
 


   Anvendelse

   Kløversten kan bl.a. maskinnedlægges, og er velegnet som belægning til såvel indkørslen, p-pladser, udendørs lagerpladser mv., men disse kløverformede belægningssten er også velegnede til terrassen.

   Kløversten findes i farverne grå og sort. Grå Kløversten findes i tykkelserne 6 cm., 8 cm. cm.
   Alle varianterne findes i såvel skarpkantet belægningssten som belægningssten m/fas.
    
   Som tilbehør til alle kløversten i alle tykkelser, fås både sidesten, begyndersten og slutsten.

   Hvis der skal bruges belægning til en større plads som en parkeringsplads, kan der som alternativ til kløversten benyttes græsarmering.

   Levering

   Alle kløversten leveres med 2 mm. fugeknaster. Vi leverer til både Sjælland, Fyn og Jylland. Ved levering af kløversten i Jylland på adresser nord for Århus benyttes vores egne lastbiler altid. Herpå  er der monteret en kran som kan løfte pallerne ind over eksempelvis en hæk. Levering af kløversten og andre af vores produkter på Fyn, Sjælland og til adresser syd for Aarhus sker ofte med andre vognmænd som aflæsser produkterne med truck, og pallerne kan derfor kun stilles hvor der er mulighed for at trucken kan køre hen.

   For at kunne læsse og aflæsse kløverstenene er det nødvendigt at de er på en palle. Vi beregner med det samme hvor mange paller der skal bruges til det antal belægningssten og fliser som du bestiller. Du kan læse mere om priserne på pallerne samt se hvad det koster at få leveret hos dig på siden direkte levering.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her