Grå granitskærver

Granitskærver er meget populære blandt danske haveejere, og bruges flittigt som dekoration rundt om huset, i forskellige bede i haven og andre steder.
 
Hos FC Beton A/S finder du også de grå granitskærver, som vi leverer direkte hjem til dig.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 
Er du på udkig efter granitskærver i andre farver, har vi følgende:
 
Du kan købe granitskærver i poser af 15 liter, eller i bigbags hvor der er 500 liter (5 hl).
 

Anvendelse

Hvis du vil anvende granitskræver i din indkørsel er det vigtigt at du sørger for at bunden er god fra starten af. Du skal sikre at regnvand let kan komme væk. Det kan gøres med bundsikringsgrus. Herpå lægges et lag stabilgrus inden der lægges et lag stenmel. Øverst placeres de grå granitskærver, og så er indkørslen på plads. Du kan finde en mere præcis beskrivelse af processen til anlæg af indkørsel med granitskærver i vores gør det selv guide: Granitskærver i indkørsel.

Skal du anlægge et nyt bed i haven kan granitskærverne benyttes som bunddække der vil forhindre sollyset i at komme ned til jorden under og dermed mindske spiremulighederne for ukrudtsfrø. Skulle der komme lidt ukrudt op gennem granitskærverne er det forholdsvist nemt at fjerne igen.

Langs forskellige belægninger kan der også bruges granitskærver til hurtigt at lede regnvand væk. Granitskærverne vil her både pynte og have en god funktion.

Levering

Vi kan levere granitskærver til størstedelen af Danmark. Ved levering syd for Århus, på Fyn og Sjælland benyttes oftest fragtmænd som læsser af med truck. Pallerne med granitskærver kan derfor stilles hvor trucken kan få adgang. Når der bestilles granitskærver til adresser nord for Aarhus i Jylland leveres skærverne med lastbil som har påmonteret kran. Vi kan derfor løfte pallerne ind i haven hvis der er ønske om dette.

For at kunne læsse og aflæsse vores produkter er det nødvendigt at produkterne er på en palle. Vi tilføjer derfor automatisk det nødvendige antal paller til din ordre i takt med at du bestiller mere.

Når du har tømt pallerne for granitskærver kan du returnere pallerne, enten ved at køre dem selv, eller ved at bestille en af vores lastbiler til afhentning mod et mindre gebyr. Du kan læse mere om levering og priser her.

Ris og Ros

Flotte fliser
Alt perfekt. God hjemmeside, flotte fliser og skærver, hurtig levering og god kundeservice.

Solveig
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her