Godstransport

FC Services dækker over en række forskellige services, som vi tilbyder udover levering af vores betonvarer, granitskærver og andre produkter.

Hos FC Beton kan du blandt andet bestille:


På siden Direkte levering kan du også læse om vores forskellige priser på levering af betonblokke som fundablokke og lecablokke, levering af belægningssten, betonfliser og granitskærver. Herudover kan du også finde information om priser på forskellige paller samt dine muligheder for at returnere pallerne efterfølgende.

Er du i tvivl om noget sidder vi klar til at hjælpe dig på mail salg@fc-beton.dk.

Godstransport Aalborg
FC Beton kan hjælpe med godstransport af pallegods fra Aalborg eller mod Aalborg.
Hver dag transporterer FC Beton A/S en lang række paller på lastbiler fra Aalborg med havefliser, belægningssten, lecablokke mv. til byggepladser, lagerpladser, private hjem mv. i hele Jylland, Fyn og Sjælland på åbne lastbiler, udstyret med kran eller med truck og med tiplad.

Alle disse lastbiler skal retur til Aalborg, hvor de derfor kan fragte dine paller med gods. Skal du have pallegods, eller andet der er egnet til godstransport på åbne biler, til eller mod Aalborg, er du derfor meget velkommen til at få et godt tilbud ved at kontakte os på salg@fc-beton.dk.

Vi kan tilbyde en meget konkurrencedygtig lav pris, da alternativet for nogle af vore lastbiler er at køre tilbage til Aalborg uden læs.

Vi afgiver ligeledes meget gerne tilbud på levering af pallegods direkte på en byggeplads, en lagerplads eller lignende. Ved levering af pallegods direkte på en byggeplads, vil vi kunne være mest konkurrencedygtige i området fra Kolding til Hjørring, og fra østkysten til Herning.

Når du kontakter os for at få et godt tilbud på godstransport af dine paller på åbne lastbiler, skal du angive navn, CVR-nr., godstype, godsmængde og leveringsdato.

FC Beton A/S har egen kørselsafdeling, der også fungerer som et vognmandsfirma, Transport, Logistik og Spedition. Vi har mange års erfaring med pallegods, særligt ved levering direkte på byggepladser, og vore erfarne chauffører sørger for at gods leveres til tiden, for både store og små virksomheder. Vi kører forsvarligt og behandler naturligvis fremmed gods som var det vores eget. Vi har dagligt lastbiler i bl.a. Viborg, Silkeborg, Randers, Hobro, Århus, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Taulov og Odense, og særdeles ofte er vi også på hele Sjælland, dvs. København, Køge, Næstved, Roskilde, Slagelse, Korsør osv. Hver eneste dag kører alle disse lastbiler tilbage til Aalborg efter endt aflæsning af vore egne betonvarer. Skal du have pallegods fragtet fra eksempelvis Fyn eller fra Trekantsområdeting til eksempelvis Århus eller Aalborg, så få et godt tilbud fra FC Beton A/S.

Transport, Logistik og Spedition handler om tryghed. Hos FC Beton A/S mener vi ikke det er nok at have en vognmandstilladelse for at tilbyde tryghed ved godstransport. Derfor bruger vi kun danske lastbiler og chauffører på dansk overenskomst. Vi overholder naturligvis gældende køre-hviletidsbestemmelser, gældende hastighedsbegrænsninger og kører ikke med overlæs. Og skulle uheldet alligevel mod forventning være ude, har vi selvfølgelig de rette forsikringer.

Referencer

Blandt vores referencer inden for godtransport og transport generelt er BOXIT som udlejer containere til private og erhvervsdrivende. De normale standard 20 fods containere kan anvendes til opbevaring, eksempelvis i forbindelse med om- og tilbygning hvor indbo skal flyttes ud fra huset midlertidigt. FC Beton kørte de lejede containere ud til kunderne. Se eventuelt mere på https://www.boxit.dk/lej-container


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her