Brolæggersand

Brolæggersand er det sand som benyttes når der lægges en ny belægning af fliser eller belægningssten. Brolæggersandet fordeles i et lag på ca. 4 cm ovenpå stabilgruset og afrettes herefter til en helt plan overflade hvorpå betonfliser og sten lægges.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriBrolæggersand kendes også under flere andre forskellige navne og når vi pakker det i bigbags eller småsække kalder vi det for vasket sand.

Anvendelse

Når der skal anlægges en ny flisebelægning i haven eller indkørslen bør der først laves 3 lag af grus / sand. Nederst laves et lag af bundsikringsgrus. Dette lag sørger for at der ikke trækker fugt op nedefra samt at det vand der kommer oppefra hurtigt vil blive ledt væk. Bliver regnvand ikke hurtigt ført væk under en fliserne vil de hurtigt komme til at blive skæve og ujævne.

Efter bundsikringsgruset skal der bruges stabilgrus til at lave et bærelag. Stabilgrus pakker sig tæt sammen når det stampes og giver en fast masse som er fundamentet for den nye terrasse eller indkørsel.

Herefter skal der lægges brolæggersand. Der anvendes typisk et lag på 3-5 cm brolæggersand ovenpå stabilgruset og så anvendes der afretningsskinner til at trække brolæggersandet af, så overfladen bliver helt plan og med fald den rigtige vej.

Du kan læse meget mere om opbygningen af de forskellige lag af grus og sand i vores gør det selv guides.


Hvis du ikke har det værktøj og de maskiner som skal bruges til arbejdet, har du mulighed for at købe eller leje forskellige maskiner og værktøj til arbejdet her på fc-beton.dk

Se eksempelvis vores Pladevibrator til leje.

Levering

Udover at du kan bestille brolæggersand i bigbags og småsække kan du også bestille brolæggersand i løs vægt. For at bestille i løs vægt bedes du ringe på 98 34 34 11 eller skrive til salg@fc-beton.dk.

Vi kan levere brolægger sand i Jylland, på Fyn og Sjælland og leverer gerne sammen med belægningssten, betonfliser og andre betonvarer. Vi anvender altid vores egne lastbiler til leveringer nord for Aarhus. På vores lastbiler har vi en kran, som gør det muligt at løfte pallerne med brolæggersand ind bag et hegn, eller ind i haven, hvis  der er ønske om dette. Leveringer syd for Århus, på Fyn og Sjælland sker ofte med eksterne vognmænd, som vil aflæsse pallerne med en truck. Derfor skal trucken kunne køre på fast underlag til det ønskede aflæsningssted.

Prisen for levering beregnes automatisk af webshoppen ud fra antallet af bestilte paller samt afstanden til leveringsadressen.

Du kan læse mere om priser for levering, paller og muligheden for at returnere pallerne igen på siden Direkte levering.

Normalt leveres bestilte produkter indenfor 10 dage fra vi modtager ordren. Ved ønske om hurtigere levering kan du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her