Direkte levering

På denne webshop har du mulighed for at købe havefliser, belægningssten, granitskærver, blokke, mørtel mv. af høj FC Kvalitet.
 
Uanset hvor landet du bor, har du mulighed for at afhente de købte varer hos os.
Har du spørgsmål til levering kan du kontakte os via mail på adressen levering@fc-beton.dk
 
Herudover er der mulighed for direkte levering på brofaste adresser fra Skagen i nord, til Tyskland i syd, og fra vestkysten i vest til København i øst. Dette store geografiske område har vi inddelt i en række distrikter på baggrund af postnumrene. Du kan se prisen for direkte levering i dit distrikt ved at indtaste dit postnummer her:
 
 
 
 
Når du køber varer på vores webshop, omregnes mængderne automatisk til antal paller. Herudover bliver du bedt om at indtaste det postnummer hvori levering ønskes. På baggrund heraf præsenteres du for prisen for levering af netop din ordre, samtidig med at du får mulighed for at vælge mellem levering og afhentning. Du har naturligvis også mulighed for at fortryde dit køb.

Vi har ikke mulighed for at læsse og aflæsse vores produkter uden pallerne, og derfor er det nødvendigt at disse kommer med. Paller til sten og fliser koster 125 kr. + moms.

Levering Jylland og Fyn

Alle belægningssten, betonfliser, lecablokke, granit og andet som bestilles fra FC Beton til levering i Jylland nord for Aarhus, kører vi hovedsageligt ud i vores egne lastbiler. Vi leverer hurtigst muligt, dog inden 10 dage når sten og fliser skal leveres i Jylland. Der kan dog opleves længere leveringstid på bestillinger foretaget i ugen op til sommerferien samt i ugen op til juleferien, som følge af lavere bemanding. Ønsker du at få dine fliser, belægningssten eller lignende leveret hurtigere, bedes du skrive den ønskede leveringsdato i kommentarfeltet til vore chauffører. Du finder kommentarfeltet på samme skærmbillede som du taster dit navn, adresse og lignende når du køber fliser og belægningssten mv. på fc-beton.dk. Når vi kører i vores egne biler, bliver fragtprisen beregnet ud fra afstanden fra beton- og cementstøberiet i Frejlev udenfor Aalborg og til leveringsstedet. Ved at bestille flere paller med havefliser, udstøbningsblokke osv. bliver prisen for levering billigere.

Der bliver ikke blandet forskellige produkter på vores paller, så du vil kunne ”snyde” fragtberegningen ved at købe en flise af en anden type og dermed får en palle mere med. Indtast dit postnummer i feltet i toppen af denne side og se hvor mange paller du skal bestille for at få den billigste fragtmulighed.

Ved levering af sten og fliser i Jylland nord for Aarhus benytter vi som udgangspunkt vores egne lastbiler som er udstyret med en kran.  Dog har vi i 2019 erhvervet en lastbil med truck. Det betyder, at vi i et vidst omfang har mulighed for at løfte pallerne ind over en hæk eller lignende. Når vi leverer i Jylland syd for Århus, på Fyn og Sjælland, bruger vi oftest lastbiler som ikke er udstyret med en kran, men i stedet er udstyret med en truck, og her kan levering ske, hvor trucken har adgang på et fast underlag.  Har du et særligt krav til leveringen, skal du notere det i bemærkningsfeltet på din ordre.  På den måde kan vi forsøge at efterleve dit ønske så godt som det er muligt.

Det bemærkes dog at levering altid sker med store lastbiler. Som kunde er det derfor dit ansvar at der er en forhindringsfri vej på mindst 3 meters bredde og 4 meters højde til og fra leveringsadressen, ligesom det skal være muligt at holde stille under aflæsning. Er disse betingelser ikke opfyldt er det i nogle situationer muligt at omlæsse varerne til mindre biler og herefter levere - og i andre tilfælde er levering ikke mulig. I begge situationer er der ekstraomkostninger som følge af at der ikke er en forhindringsfri vej på mindst 3 meters bredde og 4 meters højde, og/eller at det ikke er muligt for en lastbil at holde stille under aflæsning. Disse ekstraomkostninger pålægges dig som kunde og faktureres efterfølgende.

Levering til Sjælland

Købte herregårdssten, hollændersten, støttemure eller andet som skal leveres til Sjælland bliver leveret med andre biler end vores egne. Det betyder, at fragten ikke bliver billigere for hver palle, da fragtprisen på disse biler bliver udregnet pr. palle og ikke pr. bil. Som ved levering i Jylland og på Fyn, er levering hurtigst muligt, dog inden 10 dage med mindre der bestilles betonvarer tæt på en ferielukning. Igen er det muligt at anmode om en konkret leverings dato i bemærkningsfeltet, hvor der indtastes navn og adresse.

Indtast dit postnummer i feltet i toppen og se hvor meget du skal betale for fragt af betonelementer m.v. til Sjælland.

Levering sker med store lastbiler som kræver en forhindringsfri vej på minimum 3 meters bredde og 4 meters højde for at kunne komme til og fra leveringsadressen, ligesom lastbilerne skal kunne holde stille ud for leveringsadressen under aflæsning. Som kunde er det dit ansvar at disse betingelser er opfyldt. Viser det sig at betingelserne ikke er opfyldt vil vi enten ikke være i stand til at levere dine varer, eller også er det i nogle tilfælde muligt at omlæsse varerne på mindre biler og herefter foretage levering. I begge tilfælde stiger omkostningerne og som kunde skal du være opmærksom på at disse meromkostninger skal betales af dig og derfor faktureres efterfølgende.

Alle aflæsninger på Sjælland sker med truck, hvilket betyder at vi kun kan stille pallerne hvor trucken har adgang på et fast underlag.

Levering til Færøerne, Island, Grønland, Norge, Storbritannien og Sverige

Ved levering til Norge, Sverige, Færøerne, Grønland, England, Island og øvrige færgefaste adresser, leverer vi købte betonvarer til en ønsket dansk havn, hvorefter kunden selv forestår transport. Af hensyn til korrekt momsbehandling skal ordrer til Sverige, England, Grønland, Norge, Island og Færøerne m.v. bestilles på salg@fc-beton.dk


Levering til Tyskland

Levering til Tyskland sker enten med ekstern vognmand eller som køb af betonvarer afhentet ved FC Beton, hvor kunden selv sørger for transporten. Kontakt os på salg@fc-beton.dk for at få tilbud på betonvarer til Tyskland.


Returpaller

Har du købt belægningssten, havefliser eller andet fra FC Beton har du, mod et gebyr, mulighed for at få afhentet pallerne igen. En palle bliver dog udsat for slid hver gang den bruges. På grund af denne slidtage, vil du som kunde derfor få et mindre værditab på 25 kr. + moms pr. palle. Klik her for at se priser for afhentning af returpaller samt for at bestille afhentning af returpallerne.


Returvarer

Har du købt for mange havefliser eller lignende, har du mulighed for at returnere overskydende betonvarer, dog kun hele paller i ubrudt emballage. Læs mere under returvarer.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her