Bigbags

Hos FC Beton finder du forskellige produkter som vi pakker i Bigbags til dig, så de er nemme at transportere og nemme at opbevare indtil du skal bruge dem.   Bigbags
   FC Beton bigbags læsset på paller og klar til at komme på lastbilen så de kan blive leveret.
   Der er plads til 5 hl. (hektoliter) i en Big Bag, hvilket svarer til 0,5 kubikmeter. Hvis du skal lave et lag på 10 cm, vil du kunne dække et areal på 5 kvadratmeter med de 5 hl indhold fra en bigbag. Vi har lavet en lille guide hvis du har brug for mere hjælp til at beregne mængden.

   Hos FC Beton kan du finde Bigbags med mørtel opdelt i strandsandsmørtel og murermørtel. Du finder også Big Bags med støbemix i forskellige størrelser. Det kan være sandperler i 4-8 mm størrelse eller sandperler 8-16 mm.

   Du kan også købe granit i bigbags fra FC Beton. Vores granitskærver leveres i fire forskellige farver som er:

   Udover mørtel og granit kan du købe forskellige typer af sand i vores bigbags. Du kan finde sandprodukter som hvid sand eller vasket sand. Vores sandprodukter er gode at benytte når der lægges havefliser eller belægningssten. For at sikre et godt og stabilt underlag under fliserne, anbefaler vi i langt de fleste tilfælde at der benyttes et lag stabilgrus, som også kan købes hos FC Beton i Big Bags.

   For at give et hurtigt og godt overblik over de forskellige typer af grus og sand der skal benytte til en flisebelægning har vi samlet vores flisesand på en liste.

   Bigbags købt hos FC Beton leveres på en palle som er lidt større end de paller som der leveres betonfliser og sten på. Der bliver tillagt et gebyr for pallen når du køber Big Bags hos FC Beton.

   Du kan også finde Big Bags med stenmel som er det optimale underlag hvis du vil lave en petanquebane hjemme i haven. Stenmelet gør at petanquebanen bliver let at vedligeholde og let at spille på.

   Bestiller du bigbags til adresser syd for Aarhus i Jylland, til Fyn eller Sjælland bliver disse ofte læsset af med truck. Trucken skal derfor have mulighed for at kunne køre hen til det ønskede aflæsningssted. Når der leveres på adresser nord for Århus i Jylland benytter vi altid vores egne lastbiler som kan læsse af med kran og dermed er det muligt at få løftet pallerne med bigbags ind over hækken eller hegnet.

   Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget vedrørende bestilling af produkter i bigbags, er du velkommen til at skrive til os på salg@fc-beton.dk eller ringe på 98 34 34 11.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her