Slotssten

Slotssten er en belægningssten på 10x20 cm som vi hos FC Beton kalder for en Hollændersten. Udover størrelsen på 10x20 cm finder du samme type sten i 10x10 samt 10x30 cm.   Som med så mange andre produkter er der flere navne for den samme størrelse og type belægningssten. Udover at denne sten også kaldes for Hollændersten har den mindste af belægningsstenene også et andet navn, den kaldes nemlig også for en kopsten.

   Anvendelse

   Slotssten kan anvendes på mange måder, enten i et sildebensmønter, eller i forskellige andre læggemønstre hvor de 3 forskellige størrelser kombineres.

   Den mindste slotssten på 10x10 cm benyttes også i læggemønstre med havefliser hvor stenen bruges til at omkredse 1 eller flere havefliser. Denne type af belægning har sit eget navn som er rådhusbelægning.

   De forskellige tykkelser på slotsstenene gør at de kan anvendes til alt fra anlæg af en ny terrasse til belægning på tungt trafikerede steder. Vi vil ikke anbefale at bruge belægningssten på under 6 cm tykkelse til anlæg af terrasser, havestier og indkørsler da prisforskellen mellem en belægningssten på 5 cm og på 6 cm er så lav og forskellen på hvor lang tid stenene holder er så høj.

   Skal du anlægge en ny indkørsel kan du også kigge på de andre belægningssten eller fliser til indkørsel som vi har her på fc-beton.dk

   Læggemønstre   • Snegl i grå

    Snegl

    Ca. forbrug pr. m²

    Slotssten 10x20 cm 48 stk.

    Slotssten 10x10 cm 4 stk.

   • Snegl i grå og sort

    Snegl

    Ca. forbrug pr. m²

    Slotssten 10x20 cm 48 stk.

    Slotssten 10x10 cm 4 stk.

   • Snegl i sort og grå

    Snegl

    Ca. forbrug pr. m²

    Slotssten 10x20 cm 48 stk.

    Slotssten 10x10 cm 4 stk.

   • Snegl i sort

    Snegl

    Ca. forbrug pr. m²

    Slotssten 10x20 cm 48 stk.

    Slotssten 10x10 cm 4 stk.

   • Slotssten blokforbandt

    Blokforbandt

    Ca. forbrug pr. m²

    Slotssten 10x20 cm 50 stk.

   • Slotssten halvforbandt

    Halvforbandt

    Ca. forbrug pr. m²

    Hollændersten 10x20 cm 50 stk.

   • Slotssten vinkelforbandt

    Vinkelforbandt

    Ca. forbrug pr. m²

    Hollændersten 10x20 cm 50 stk.

   Levering

   Ved bestilling af Slotssten kan du vælge levering i det meste af Danmark. Vi leverer på Sjælland, Fyn og i Jylland. Ved bestilling til levering på en adresse i Jylland som er beliggende nord for Aarhus, vil vi altid bruge vores egne lastbiler. Lastbilerne er forsynet med en kran som kan løfte pallerne ind bag en hæk og stille dem i haven, hvis der er ønske om det. Ved levering syd for Århus, på Fyn eller Sjælland bruger vi ofte andre vognmænd. Her aflæsses belægningsstenene med en truck, så det er vigtigt at trucken kan køre på fast underlag til det ønskede aflæsningssted.

   Normalt leveres bestilte ordrer indenfor 10 dage. Ved ønske om hurtig levering bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk

   For at vi kan læsse og aflæsse Slotssten og andre af vores produkter, har vi brug for at de står på paller. Webshoppen tilføjer automatisk det nødvendige antal paller til ordren. Når du har tømt pallerne kan du enten selv returnere dem eller du kan bestille os til at afhente dem igen. Du kan se mere om priser for levering, paller og returnering af pallerne her: Direkte levering.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her