Bundsikringsgrus

Bundsikringsgrus er det nederste lag grus og sand under en belægning. Bundsikringsgruset skal hurtigt lede regnvand væk under belægningen og samtidig skal bundsikringsgruset også sikre at der ikke trækker fugt op fra jorden.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriVi anbefaler at benytte vasket sand som bundsikringsgrus. Du finder vasket sand fra FC Beton i både bigbags og i småsække.

Vasket sand benyttes udover som bundsikringsgrus også som afretningsgrus, så du skal huske at bestille vasket sand til begge lag.

Anvendelse

Uanset om du skal anlægge en ny terrasse, en indkørsel eller en anden belægning bør du opbygge underbunden med bundsikringsgrus, stabilgrus og afretningsgrus inden belægningssten eller havefliser lægges.

For at hjælpe dig med at opbygge laget af sand og grus under din belægning korrekt har vi lavet en række forskellige gør det selv guides som du kan finde hjælp i. Du kan blandt andet læse om:

Du kan også finde en række andre gør det selv guides her på fc-beton hvor du kan få hjælp til opbygning af bundsikring, støttemure, belægninger og meget andet.


Levering

Vores bundsikringsgrus er pakket i bigbags eller småposer og herefter læsset på paller for at vi kan flytte, læsse og aflæsse med blandt andet trucks. Derfor beregner webshoppen automatisk hvor mange paller der skal bruges for at kunne levere den mængde bundsikringsgrus som du bestiller her på fc-beton.dk

Når du har tømt pallerne kan de returneres til FC Beton A/S. Du kan læse mere om priser for paller, returnering af paller og leveringspriser på siden direkte levering.

Vi kan levere bundsikringsgrus og andre produkter indenfor sand og grus i både Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, på Fyn samt Vestsjælland og Hovedstadsområdet.

Ved levering til adresser syd for Aarhus i Jylland, samt på Fyn og Sjælland benytter vi ofte eksterne vognmænd som hovedsageligt aflæsser med truck. Derfor skal der være adgang for trucken til det ønskede leveringssted. Ved levering af bundsikringsgrus på adresser i Jylland beliggende nord for Århus, benytter vi altid egne vognmænd som kan løfte pallerne af med den påmonterede kran, hvilket betyder at vi kan løfte dem ind over en hæk, et hegn eller lignende.

Du har også mulighed for selv at afhente bundsikringsgrus og øvrigt flisesand i din trailer fra FC Beton i Drastrup lige udenfor Aalborg. Du kan læse mere om hent selv sand og grus her.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her