Støbearbejde

Vil du lave gør det selv støbearbejde med beton kan du finde inspiration til spændende projekter her, eller finde råd og vejledning til udførelse af det støbearbejde du skal i gang med at udføre.

Der kan være lovmæssige krav som du skal sikre dig at du overholder og vi kan ikke garantere at alle vores gør det selv guides bliver ajourført i forhold til gældende lovgivning. Det er derfor dit ejet ansvar at støbearbejdet udføres efter gældende lovgivning.

Af gør det selv guides til støbearbejde har vi blandt andet guides til:

Til støbearbejdet kan du vælge selv at blande den beton der skal bruges til støbningen. Du kan bestille produkter her på fc-beton.dk til at blande betonen med. Udover vand skal du også bruge:

Er der tale om et større støbearbejde eller ønsker du ikke selv at blande betonen kan du bestille færdigbeton hos FC Beton. Vores færdigblandede beton kan ikke købes via webshoppen men bestilles i stedet via telefon 98 34 34 11 eller pr. mail salg@fc-beton.dk.

Du kan også finde en række andre gør det selv guides her på siden til andre projekter. Blandt andet kan du findes guides vedrørende:

Vi har også en lang række andre betonvarer samt grus og sand som kan være anvendelige i forbindelse med støbearbejde. Derudover kan du leje maskiner og værktøj som kan hjælpe med udgravning, nedbrydning og meget andet. Du finder udvalget af maskiner og værktøj på siden Materieludlejning.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her