Afretningsgrus

Afretningsgrus til brug ved det øverste lag sand lige inden belægningen af belægningssten eller betonfliser.

Der er desværre ingen produkter i denne kategoriDu kan købe afretningsgrus og få leveret direkte. Vi har afretningsgrus i bigbags i småsække, så du kan købe den mængde du skal bruge.

Anvendelse

Når der anlægges en indkørsel, terrasse eller lignende er det vigtigt at få opbygget belægningens fundament korrekt. De øverste lag af grus og sand er afretningsgruset og dette lægges på et komprimeret lag stabilgrus.

Afretningslaget komprimeres eksempelvis med en pladevibrator inden der måles op og rettes af så belægningen bliver pæn og plan.

Følg eventuelt vores gør-det-selv guides ved opbygning af en ny indkørsel eller terrasse.
Vasket sand som benyttes til afretningsgrus benyttes også som bundsikringsgrus. Husk derfor at bestille vasket sand til både afretning og bundsikring.

Du finder alt det grus og sand du skal bruge til et anlægsprojekt med belægningssten eller havefliser på siden flisesand.

Levering

Hos FC Beton har vi pakket vores afretningsgrus i bigbags eller småsække og kan derfor levere afretningsgruset på paller ligesom vores andre produkter. Det betyder at du kan få leveret belægningssten, betonfliser, grus og sand på en gang. Ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid kan du derfor ofte spare på leveringsomkostningerne da disse udregnes efter antallet af bestilte paller samt afstanden til leveringsadressen.

Ved bestilling beregner webshoppen automatisk hvor mange paller der skal bruges til afretningsgruset og de andre produkter. Du kan læse mere om priserne for paller, returnering af paller og levering på siden direkte levering.

Når din bestilling er gennemført tager vores transport og logistik afdeling over og planlægger leveringen af det bestilte afretningsgrus. Vi leverer altid med vores egne lastbiler til adresser nord for Aarhus i Jylland, mens vi ofte anvender eksterne vognmænd til øvrige leveringer.

Ved levering med egne lastbiler kan vi aflæsse med kran, hvilket betyder at vi vil kunne løfte pallerne ind over et hegn eller en hæk hvis der er ønske om dette. Leveringer syd for Århus, på Sjælland og Fyn vil der ofte blive aflæsset med truck og pallerne kan derfor kun stilles bag hækken hvis trucken kan komme derind.

Bor du i Aalborg eller i nærheden af Dall Villaby, Svenstrup, Støvring, Skalborg, Nibe, Frejlev, eller Godthåb kan du selv afhente afretningsgrus i trailer hos os.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her