Skridsikre fliser

FC Beton producerer skridsikre fliser som giver belægningen en meget mere skridsikker overflade.

  Riflede havefliser
  Pris pr. stk 45,10 DKK
  Læg i kurven


   Anvendelsesmuligheder

   De skridsikre fliser anvendes ofte i forbindelse med anlæg af udendørs belægninger hvorpå der skal køre kørestole. Det kan være en rampe op til huset som gør det nemmere at stå godt fast når kørestolen skal skubbes opad.

   Vores skridsikre betonfliser benyttes også i haver, parker eller lignende med store niveauforskelle. Her benyttes de ofte sammen med betonsten til opbygning af en støttemur.

   Vi producerer de skridsikre fliser med 2 mm fugeknaster, og i størrelsen 50x50 cm. Dette gør at den skridsikre belægning ofte laves sammen med øvrig belægning med 50x50 betonfliser.

   Levering

   Når du bestiller skridsikre fliser hos FC Beton vil vores logistik og transportafdeling sørge for en hurtig og effektiv levering til dig.

   Vi leverer skridsikre fliser i det meste af Danmark. Når vi leverer i Jylland til adresser nord for Aarhus benytter vi FC Betons lastbiler som har påmonteret en kran. Det betyder at vi kan løfte pallerne med betonfliser ind over et hegn, en hæk eller lignende hvis der er ønske om dette.

   Ved levering syd for Århus, på Sjælland og Fyn benytter vi ofte andre vognmænd som aflæsser ved hjælp af truck, så hvis der er ønske om levering bag hækken skal trucken kunne køre derind.

   For at vi kan læsse og aflæsse skridsikre fliser og andre betonvarer skal disse være på paller. Der bliver derfor automatisk tilføjet paller til din ordre når du handler hos FC Beton.

   Du kan læse meget mere om priser på paller, mulighederne for returnering af paller og fragtpriser på siden Direkte levering.

   Husk at leveringsprisen falder i takt med at der bestilles flere paller, så det vil ofte kunne betale sig at købe grus og sand sammen med de skridsikre fliser.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her