Betonfliser og brosten

Københavnerbelægning

Læggemønstret Københavnerbelægning er et mønster som laves med en kombination af havefliser og kopsten.

Læggemønstret

Københavnerbelægning minder lidt om rådhusbelægning, men hvor rådhusbelægningen er med kvadratiske arealer til havefliserne, er Københavnerbelægningen med rektangulære flisearealer.

Københavnerbelægning
Københavnerbelægning opbygget af kopsten og 30x30 fliser. Der kan nemt laves samme mønster med 40x40, 50x50 eller 60x60 fliser.

Man kan lave mønstret med to kvadratiske fliser ved siden af hinanden, eller med en rektangulær flise. Typisk vil man vælge 1 stk hvis flisearealet skal være 30x60, men skal det være større, eksempelvis 40x80, 50x100 eller 60x120 cm, vil man typisk anvende 2 stk kvadratiske havefliser ved siden af hinanden.

Når der lægges fliser som Københavnerbelægning, vil der opstå "huller" i kanterne. Disse huller udfyldes med kopsten.

Mønstret kan også sagtens drejes 45 grader, så fugerne kommer til at gå diagonalt.

Der er flere forskellige muligheder når det kommer til farvekombinationer, da både havefliser og kopsten kan indkøbes i hvid, sort og grå. Københavnerbelægning kan derfor være helt sort, helt grå, helt hvid eller en kombination af 2 eller 3 af farverne.

Bestilling

Antallet af kopsten og havefliser der skal bruges til læggemønstret Københavnerbelægning afhænger rigtigt meget af længde og bredde af arealet, samt hvordan mønstret startes og afsluttes. Derfor kan vi ikke angive eller hjælpe med et præcist antal kopsten og havefliser der skal bestilles.

Det er muligt at bestille og betale for sten og fliser online her fra fc-beton.dk, men du kan også bestille via mail på salg@fc-beton.dk.

Levering

Når du har afgivet din ordre, overtager vores logistik og transportafdeling. Her vil der findes den hurtigste levering.

Levering i Jylland til adresser nord for Aarhus er altid med egne lastbiler. Herpå er der påmonteret en kran, som gør det muligt for os at aflæsse pallerne hen over en hæk, et hegn eller lignende. Levering på Sjælland, Fyn og adresser i Jylland syd for Århus sker ofte med eksterne vognmænd som aflæsser pallerne med truck, så hvis der er specielle ønsker til aflæsningssted her, skal trucken kunne køre til det sted.

For at vi kan læsse og aflæsse fliser, sten og andre produkter, har vi stillet dem på paller. Ved bestilling i webshoppen udregnes der automatisk hvor mange paller der skal til og de tillægges ordren. Når pallerne er tømte kan de returneres. Se mere om returpaller her.

Prisen for levering afhænger af afstanden til leveringsadressen, samt antallet af bestilte paller. Det kan derfor ofte give en billigere pris for levering at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Husk derfor at bestille grus og sand til anlægsarbejdet sammen med fliser og sten.Læggemønstret Københavnerbelægning er et mønster som laves med en kombination af havefliser og kopsten.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her