Gør det selv

Hvordan laver jeg en terrasse?
Hvordan laver jeg en indkørsel?
Hvordan laver jeg en støttemur?
Hvordan laver jeg en trappe?
Hvordan fjerner jeg alger fra mine belægningssten?

 

Når man kaster sig ud i et gør-det-selv projekt, stiller spørgsmålene sig hurtigt i kø.
 
Vi har samlet en række Gode Råd om Gør Det Selv, DIY, Lav Selv, Kan Du mv. med belægningssten og andre betonvarer, som du finder her. Her kan du bl.a. finde 3 film, der viser hvordan en terrasse eller lignende laves. Du kan også se hvordan du laver en terrasse, en indkørsel, en støttemur eller en trappe i denne publikation, der også findes under Gode Råd.
 
Ud over de Gode Råd og guiderne til gør-det-selv projekter er det meget vigtigt for dit projekt at du anvender materialer i rette kvalitet. Du kan læse mere om FC Kvalitet her.
 
Vi håber at du under Gode Råd finder de svar du har brug for, samt at du her på webshoppen kan finde de produkter du har brug for. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet, hører vi meget gerne herom på mmn@fc-beton.dk
 
Ønsker du ikke at "Gøre det selv" forhandles belægningssten og havefliser mv. fra FC Beton A/S hos en lang række anlægsgartnere, entreprenører mv. Ønsker du et samlet tilbud på fliser, belægningssten, grus og sand samt nedlægning kan du skrive eller ringe til os og oplyse areal og de ønskede produkter, så finder vi en samlet pris for hele projektet.
 
Held og lykke med dit projekt.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her