Plænekantsten

Plænekantsten er specielt designet til at afgrænse græsplæner, så det undgås at græsplænen breder sig unødigt. Endvidere er plænekantsten velegnet til brug hvor der ønskes en mindre niveauforskel.

Plænekantsten leveres med 2 mm fugeknaster.
 
FC Beton A/S leverer plænekantsten med lang levetid i farverne grå og i sort/koksgrå.
 

   Teknisk information om plænekantsten

   Plænekantsten
   Højde x længde
   25 x 50 cm.
   Plænekantsten
   Tykkelse
   4,5 / 6,5 cm.
   Ca. vægt/stk
   18 kg.
   Antal pr palle
   80 stk.

   Anvendelse

   Plænekantsten anvendes ved belægning i haven. Plænekantstenen kan bruges som kantsikring af terrassen, flisegangen eller indkørslen.

   En plænekantsten kan også anvendes til at afgrænse græsplænen fra blomsterbedene. Skal du bruge en større kantsten, har vi også de store kantsten som oftest benyttes ved veje og pladser

   Levering

   Bestiller du plænekantsten fra fc-beton.dk vil vi levere indenfor 10 dage. Levering i nord for Aarhus i Jylland sker altid med vores egne lastbiler, mens levering syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland ofte er med andre vognmænd.

   Vores egne lastbiler har påmonteret en kran og kan derfor løfte pallerne ind i haven hvis dette ønskes. Lastbilerne som leverer plænekantsten og andre betonprodukter på Sjælland, Fyn og syd for Århus aflæsser med truck, så der kan pallerne stilles hvor trucken kan få adgang.

   Det er nødvendigt med pallerne under vores produkter da vi ellers hverken kan læsse eller aflæsse betonprodukterne. Der beregnes automatisk hvor mange paller der skal bruges til ordren og disse tilføjes til indkøbskurven.

   Når du har fjernet alle plænekantstenene fra pallerne kan de returneres til FC Beton. Enten ved at bestille en af vores lastbiler mod et mindre gebyr eller ved selv at aflevere dem. Du kan læse mere om levering og returnering på siden direkte levering.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her