Sandkassesand

Det sand der bruges i en sandkasse kaldes oftest for sandkassesand. Hos FC Beton har vi to forskellige typer sand som begge er velegnede som sand til en sandkasse.   De to typer af sand som du kan købe til sandkassen findes i både småposer af 15 liter eller bigbags af 500 liter.

   Hvilken type sand skal jeg vælge til sandkassen?

   Hvid sand er den fine sandtype som kan benyttes som sandkassesand. Det hvide sand minder lidt om strandsand men sandkornene er mere kantede hvor strandsandet består af afrundede sandkorn. Det betyder at hvid sand vil pakke sig bedre sammen og dermed er det rigtigt godt til at lave sandkager, sandslotte og alle de andre sandting som man laver i en sandkasse.

   Vasket sand er mere groft og har også en lidt mørkere farve. Det er billigere at købe vasket sand end det er at købe hvid sand som sandkassesand. Vasket sand har også en god evne til at pakke sig godt sammen, hvilket det også skal kunne når det benyttes som afretningsgrus eller bundsikringsgrus.

   Afhentning eller levering

   Du kan bestille grus og sand fra FC Beton i bigbags og poser som vi kan levere på adressen. Vi kører ud med strandsand og vores andre produkter til både Hovedstadsområdet, Vestsjælland, Fyn, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Østjylland og Midtjylland. Samtidig giver vi forskellige muligheder for at afhente vores grus og sand.

   Vil du have fyldt traileren op med sand til sandkassen kan du afhente det fra vores plads hvor du fylder traileren op og betaler for en trailerfuld. Læs mere om vores afhent selv sand i trailer her. Du kan også afhente sandet i poserne eller i bigbags.

   For at vi kan læsse og aflæsse produkterne blive det nødt til at være på paller. Vores webshop beregner selv hvor mange paller der skal bruges for at kunne levere de bestilte varer. Det antal paller som er nødvendigt bliver automatisk tilføjet til ordren. Vil du vide mere om priser for pallerne samt mulighederne for returnering af paller kan du læse videre her.

   Når vi skal levere til en adresse syd for Århus i Jylland, på Fyn eller Sjælland benytter vi ofte andre vognmænd som aflæsser pallerne med truck. Det betyder at der kan ønskes levering hvor trucken kan køre hen. Når vi leverer i Jylland ved en adresse nord for Aarhus er det altid vores egne lastbiler som bruges. På vores lastbiler har vi monteret en kran som vil kunne løfte pallerne ind bag ved et hegn eller lignende.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her