Betonvarer

FC Beton forhandler en lang række forskellige betonprodukter, der dog har en del ting til fælles. De fleste af vores betonvarer du finder på fc-beton.dk er produceret af cement og støbt på vores eget cementstøberi.

På cementstøberiet laver vi nogle af de mest populære belægningssten. Vi kalder vores sten for Slotsbrosten, mens andre producenter af samme type sten kalder den for Herregårdssten eller Holmegårdssten. Fælles for alle tre typer af belægningssten, er målene på 14x21 cm og de laves også alle i forskellige tykkelser.

Udover belægningssten støber FC Beton også havefliser. Havefliserne er meget populære rundt omkring i de forskellige danske haver, hvor de igennem mange år har været brugt som terreassefliser og fliser til små stier rundt i haven.

Vores havefliser produceres både som sorte havefliser, grå havefliser og hvide havefliser. Vi støber i mange forskellige størrelser blandt andet kan du finde:


Udover de kvadratiske betonfliser laves der også halve fliser i mål som 20x40, 30x60 osv. De mange forskellige størrelser på fliserne fra FC Beton gør, at man kan lave mange sjove og finurlige mønstre.

Kombineres størrelserne på havefliserne  i de tre farver, bliver der endnu større mulighed for at arbejde med kreativiteten. Vores havefliser er ligesom resten af vores betonvarer i høj kvalitet.

Sammen med fliserne kan man også kombinere forskellige farver af granit. Granitten har en helt anden overflade end de plane havefliser, og det giver derfor et godt spil når den flade overflade på fliserne kombineres med den ru overflade på granitten. Vi sælger granit i to forskellige farver.


Fliser og granit behøver ikke kun kombineres ved terrassen. Det kan også se rigtigt flot ud med en kombination af granit og fliser i indkørslen. Der er mange forskellige måder man kan lave kombinationen på.

Eksempelvis kan man lægge fliser i indkørslen som spor hvor bilens dæk kører på. Mellem fliserne kan man fylde ud med granitten. Man kan også lave en indkørsel med fliser til bilen og en indkørsel med granit til traileren.

Du kan altid finde et udvalg af ekstra billige havefliser eller belægningssten her på fc-beton.dk. Vi forsøger at konkurrere på prisen, så hvis du finder nogle betonprodukter billigere andre steder, så giv os besked.

Fra fc-beton.dk kan du bestille betonvarer til levering på adresser i Jylland, på Fyn og Sjælland. Ønsker du selv at afhente de bestilte betonvarer kan dette gøres fra vores lager i Aalborg.

FC Beton leverer også færdigbeton, mørtel og diverse betonvarer direkte til byggepladsen eller belægning til større pladser.

Levering af færdigbeton sker i størstedelen af Nordjylland.

Vi kan tilbyde billige priser til erhvervsdrivende som igennem en samhandelsaftale opnår store besparelser på indkøb af vores betonvarer. Vi indgår blandt andet samhandelsaftaler med anlægsgartnere, entreprenører, murermestre og brolæggere.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her