14/21 x 6 m/skifer

14x21x6 m/fas fås også med en overflade med skiferpræg, hvilket giver belægningsstenen et rustikt udseende. 14/21x6 m/fas med skiferpræg, benævnes Skifer 14x21x6.
 
Belægningssten med skifer, der har en længde på 21 cm. og en bredde på 14 cm, benævnes ligeledes Herregårdssten med skifer, Bondesten med skifer og Holmegårdssten med skifer. Hos FC Beton A/S kalder vi denne type belægningssten for Skifer 14x21x6.
 
  Grå skifer sten
  Pris pr. m2 123,90 DKK
  Læg i kurven
    

   Teknisk information om stenene

   Normal holmegårdssten med skiffer
   Bredde x længde
   14 x 21 cm
   Normal herregårdssten med skiffer
   Tykkelse
   6 cm
   Ca. vægt/m2
   130 kg.
   Ca. forbrug/m2
   34 stk.

   14/21x6 belægningssten med skiffer kaldes også for holmegårdssten eller herregårdssten med skiffer. Ønsker du at se alle vores koks herregårdssten, har vi samlet en liste med dem.

   Anvendelse af holmegårdssten

   Skifer 14x21x6 kan lægges i utallige mønstre som du kan se mere om i afsnittet "Læggemønstre". Holmegårdsstenene og er velegnet til såvel indkørsler som til terrasser, og den anderledes skifferoverflade gør at belægninger med denne sten ser både flot og anderledes ud.

   Holmegårdsstenen er også flot på en flisegang hele vejen rundt om huset så børnene kan cykle hele vejen rundt omkring huset.

   Breddemoduler

   Vores skiffer holmegårdssten har følgende breddemodul:

   Indbygningslængde: 21 x n

   Indbygningsbredde: 14 x n

   Hvor n svarer til antallet af rækker sten.

   Det antal belægningssten/m2 som du finder angivet her på siden er ud fra holmegårdsstenenes modulmål med en 2-5 mm fuge.

   Læggemønstre

   Med holmegårdsstenen kan man lave flere forskellige læggemønstre og benytte forskellige typer af forbandt som eksempelvis vinkelforbandt og blokforbandt.
   • Holmegaardssten vinkelforbandt

    Vinkelforbandt

   • Holmegårdssten blokforbandt

    Blokforbandt

   • Holmegaardssten halvforbandt

    Halvforbandt


   Stenene med skiffer kan også kombineres med andre typer af fliser i unikke mønstre, og det er muligt at kombinere grå og koks holmegårdssten med skifferoverflade i mønstre med farveskift.

   Levering

   Bestiller du 14x21x6 cm holmegårdssten med skiffer fra fc-beton.dk kan du få leveret i størstedelen af Danmark. Prisen for levering afhænger af hvor mange paller der bestilles samt hvor langt holmegårdsstenene og eventuelle andre produkter skal transporteres. Du kan se priser for levering til dit postnummer ved at indtaste det på siden direkte levering. Her kan du også læse om hvorfor der tilføjes paller når der bestilles holmegårdssten og andre produkter via fc-beton.dk samt hvordan du returnerer pallerne.
    
   Ved levering i Jylland nord for Århus benytter vi vores egne lastbiler. Det betyder at vi har en kran som kan læsse pallerne med holmegårdssten af på den anden side af en hæk eller lignende. Ved levering syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland sker aflæsning typisk med truck, og pallerne kan derfor kun stilles hvor trucken kan komme til.
    
   Skifer 14x21x6 leveres med 4 stk. halve holmegårdssten pr. m².
    
   Alle holmegårdssten med skiffer leveres med 2 mm fugeknaster.
    
   Søger du en tilsvarende herregårdssten med slået kant eller en sten med lige kant producerer FC Beton også disse sten.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her