Herregårdsblokke

Herregårdsblokke, også kaldet Rugbrødssten, er en 14x21 cm herregårdssten som er 14 cm i tykke. Herregårdsblokkene benyttes til flere forskellige formål blandt andet til opbygning af højbede, mindre støttemure, som kantafgræsning, som trappetrin og meget andet.
   Du kan købe billige herregårdsblokke i koks, grå eller et af de forskellige farvemix som eksempelvis gråmix. Dermed vil du kunne benytte herregårdsblokke som kantafgrænsning til belægninger af både herregårdssten i koks, grå og mix-farver.

   For at se det store udvalg af herregårdssten til brug som belægning til indkørsel, terrasse eller lignende kan du klikke til siden: Herregårdssten.

   Anvendelse af blokkene

   Skal du opbygge en ny fortrappe, bagtrappe eller en mindre trappe i haven kan du anvende herregårdsblokke til trappen. Du kan få hjælp til opbygningen af trappen fra vores gør det selv guide: Gør det selv trappe.

   Ved anlæg af en ny terrasse kan det være fornuftigt at benytte herregårdsblokke som kantafgrænsning der sættes i jordfugtigt beton omkring belægningen. Ved anlæg af ny indkørsel vil det være endnu mere væsentligt at få lavet en kantsikring, da der vil komme mere pres i indkørslen, og kantafgræsningen vil holde sammen på belægningen så belægningsstenene ikke skrider fra hinanden og dermed gør indkørslen ustabil.

   Hvis du vil have lavet et lille højbed kan du ved hjælp af fliselim klistre herregårdsblokke sammen i den form som du ønsker bedet og herefter fylde op med jord.

   Levering Herregårdsblokke

   Når du bestiller Herregårdsblokke, belægningssten, grus og sand hos FC Beton går vores logistikafdeling i gang med at finde den hurtigste levering til dig. Vi leverer indenfor 10 dage, dog ofte noget hurtigere. Hvis du vil være sikker på hurtig levering af Herregårdsblokkene kan du kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på tlf. 98 34 34 11.

   Vi kan levere i det meste af Danmark. Når vi leverer Herregårdsblokke og øvrige betonvarer på Sjælland og Fyn samt i Jylland syd for Århus, foregår det som regel med andre vognmænd som aflæsser pallerne med betonvarer ved hjælp af en truck. Det betyder at vi kan stille pallerne hvor trucken kan køre hen. Ved levering på i Jylland nord for Aarhus benytter vi vores egne lastbiler som har en kran påmonteret. Det betyder at vi kan løfte pallerne ind over et hegn, en hæk eller lignende.

   Prisen for levering beregnes ud fra afstanden til leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Du kan derfor ofte opnå lavere leveringsomkostninger ved at bestille flere forskellige produkter samlet. Flere forskellige produkter samlet kan eksempelvis være Herregårdsblokke sammen med granitskærver, Herregårdssten, sand osv. Du kan læse mere om leveringspriser, priser på paller og mulighederne for at returnere pallerne når det er blevet tømt for Herregårdsblokke her.

   Ris og Ros

   Kanon Service.... Bestiller fliser og kantblokke Tirsdag morgen, onsdag står de på min plæne når jeg kommer hjem fra arbejde...! Det er bare i orden!

   Christian Andersen
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her