Anlægsarbejde

Inden du går i gang med anlægsarbejde som gør det selv projekt er det en god idé at sætte sig ind i fremgangsmåden. Vi har derfor udarbejdet en række gør det selv guides som kan hjælpe dig igennem alt fra planlægningen af projektet til det færdige resultat.

Her finder du hjælp til anlæg af en ny belægning, uanset om det er som en ny terrasse, en indkørsel eller en flisegang rundt i haven.

Du kan blandt andet finde guides til:

Udover gør det selv arbejdet med belægninger er der også mange andre gode og sjove projekter du kan gå i gang med i haven. Nogen af disse projekter bliver ofte udført i sammenhæng med anlæg af belægninger. Det er blandt andet projekter som:

Vi har også andre gode gør det selv guides til blandt andet:

Under murerarbejde finder du blandt andet en guide til en byg selv grill som du kan opbygge i forbindelse med anlæg af terrassen.

På fc-beton.dk kan du bestille de produkter der skal til for at du kommer sikkert igennem gør det selv projekterne. Du finder blandt andet følgende typer af produkter til belægning:

Til opbygning af støttemur, støjmur, trapper og højbede har vi et bredt udvalg af forskellige sten, samt fliseklæber til at lime stenene sammen med.

Du kan også bestille forskellige udlejningsmaskiner som vil være med til at gøre anlægsarbejdet nemmere.

Er der nogen ting vedrørende dit gør det selv projekt du er i tvivl om er du velkommen til at skrive til os på salg@fc-beton.dk.

Du finder alle vores gør det selv guides via siden: Gør det selv.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her