Tilbud på belægningssten, betonfliser som havefliser, sten som Herregårdssten, Holmegårdssten og Bondesten mv.

Her kan du finde gode tilbud på belægningssten, betonfliser såsom havefliser, sten såsom Holmegårdssten, Herregårdssten og Bondesten, støttemure, kantafgrænsning, plænekantsten osv. af høj FC Kvalitet, til nedsat pris.
 

Der er desværre ingen produkter i denne kategori

 
Blandt de mange forskelige billige betonprodukter som du finder hos FC Beton A/S, er der forskellige typer af fliser. Du kan for eksempel finde tilbud på Herregårdssten eller havefliser, du kan finde tilbud på Holmegårdssten eller belægningssten. Vi har også tilbud på støttemure, terrassefliser og bondesten, eller du kan finde gode tilbud med fine rabatter på udendørs betonfliser.
 
Alle de forskellige betonprodukter du finder på tilbud hos FC Beton A/S lever op til den høje FC Kvalitet, og du er sikret et produkt der holder i mange år.
 Levering af produkter på tilbud

Ligesom de produkter vi sælger til normalpris, leverer vi også betonprodukter på tilbud. Fragtprisen afhænger af hvor mange paller der bestilles samt afstanden fra FC Beton til leveringsstedet. På siden direkte levering kan du se hvad fragtprisen er for levering til dit postnummer. Her kan du også læse meget mere om hvorfor vores produkter er på paller og hvad prisen for pallerne er.

Vi leverer næsten altid med vores egne lastbiler til adresser i Jylland beliggende nord for Aarhus. Ønsker du at vi løfter pallerne ind bag ved en hæk, et hegn eller lignende, skal du notere det i kommentarfeltet ved bestilling. Ved levering til adresser på Sjælland og Fyn samt adresser syd for Århus anvender vi ofte eksterne vognmænd. Deres lastbiler er ikke forsynet med en kran, så her aflæsses pallerne med truck. Det er derfor vigtigt at der er fast underlag til trucken frem til det ønskede aflæsningssted.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her