Fast aftale om samhandel for erhverv

Hos FC Beton A/S handler vi med både erhverv og med private.

Er du erhvervsdrivende, dvs. eksempelvis anlægsgartner, brolægger, entreprenør, byggefirma, murermester, typehusfirma eller lignende, kan du opnå uhyre konkurrencedygtige priser ved at indgå en fast samhandelsaftale med os. Det kan du, fordi faste samhandelsaftaler giver os bedre mulighed for at planlægge vores produktion og for at optimere distributionen. Dette giver besparelser for os, og disse besparelser kommer dig til gode.

Du kan opnå en aftale om samhandel på ét eller flere betonproduktområder mv.:

 
Med en samhandelsaftale kan du let bestille betonvarer online i vores webshop, når du har tid. Du kan også bestille betonprodukterne via mail til salg@fc-beton.dk eller pr. telefon på nr. 98343411. Og alle betonprodukter er naturligvis i høj FC Kvalitet og leveres til aftalt tid.

Ønsker du et stærkt tilbud på en aftale om fast samhandel til håndværkerpris, bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk med angivelse af navn, CVR-nr. samt forventede mængder af hvilke produktgrupper, så vender vi tilbage med et stærkt tilbud til en aftale om samhandel.

Erhvervsdrivende i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, dvs. i bl.a. Aalborg, Nørresundby, Århus, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg, Herning, Kolding, Vejle, Odense, Fredericia, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Grenaa eller København, så få et særdeles favorabelt tilbud via en aftale om samhandel på blokke, færdigbeton, mørtel, belægning mv. ved at kontakte os på salg@fc-beton.dk
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her