Anlægsgartnere, brolæggere, entreprenører, murermestre og øvrige erhvervsdrivende kan få en fast samhandelsaftale med FC Beton A/S

Fast aftale om samhandel for erhverv

Hos FC Beton A/S handler vi med både erhverv og med private.

Er du erhvervsdrivende, dvs. eksempelvis anlægsgartner, brolægger, entreprenør, byggefirma, murermester, typehusfirma eller lignende, kan du opnå uhyre konkurrencedygtige priser ved at indgå en fast samhandelsaftale med os. Det kan du, fordi faste samhandelsaftaler giver os bedre mulighed for at planlægge vores produktion og for at optimere distributionen. Dette giver besparelser for os, og disse besparelser kommer dig til gode.

Du kan opnå en aftale om samhandel på ét eller flere betonproduktområder mv.:

 
Med en samhandelsaftale kan du let bestille betonvarer online i vores webshop når du har tid. Du kan også bestille betonprodukterne via mail til salg@fc-beton.dk eller pr. telefon på nr. 98343411. Og alle betonprodukter er naturligvis i høj FC Kvalitet og leveres til aftalt tid.

Vi har herudover udviklet en særlig service på vores webshop. På vores webshop sælger vi bl.a. en meget stor mængde fliser, belægningssten støttemure osv. til private. De fleste private lægger selv deres indkørsel og terrasse mv., men mange private ønsker også at modtage et uforpligtende tilbud fra en lokal anlægsgartner. Derfor bliver vore kunder på webshoppen efter endt køb spurgt om de ønsker et uforpligtende tilbud fra en lokal anlægsgartner. Svarer kunden ja, sender vi forespørgslen direkte videre til de relevante anlægsgartnere. Flere gange har det vist sig at vore private webkunder har fået et så godt tilbud, at vore webkunder har valgt at give ordren på selve belægningsarbejdet til en anlægsgartner. Derfor er denne service på vores webshop både en service til vore private webkunder og til anlægsgartnerne. Ønsker du at høre mere om denne service, er du meget velkommen til at kontakte os på salg@fc-beton.dk.

Ønsker du et stærkt tilbud på en aftale om fast samhandel til håndværkerpris, bedes du kontakte os på salg@fc-beton.dk med angivelse af navn, CVR-nr. samt forventede mængder af hvilke produktgrupper, så vender vi tilbage med et stærkt tilbud til en aftale om samhandel.

Erhvervsdrivende i Jylland, på Fyn eller på Sjælland, dvs. i bl.a. Aalborg, Nørresundby, Århus, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg, Herning, Kolding, Vejle, Odense, Fredericia, Hjørring, Brønderslev, Frederikshavn, Grenaa eller København, så få et særdeles favorabelt tilbud via en aftale om samhandel på blokke, færdigbeton, mørtel, belægning mv. ved at kontakte os på salg@fc-beton.dk
Vi støtter Knæk Cancer
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her