Find Mængde

Skal du bruge nye fliser, grus og sand til anlægsarbejdet eller granitskærver som bunddække eller som belægning i indkørslen kan du her få hjælp til at beregne den rigtige mængde som du skal bestille.

Hvis der er tale om et simpelt læggemønster på et firkantet område er der forholdsvist nemt at beregner hvor mange fliser eller belægningssten der skal bruges. Arealet af belægningen kan udregnes hvis du måler længden og bredden af firkanten. Længde X Bredde giver arealet, så en indkørsel på 10 meter i længden og 5 meter i bredden kræver 50 m2 belægning.

Bestiller du belægningssten vil de fleste af disse kunne købes i kvadratmeter (m2), mens vores betonfliser oftest købes i stk. Vil du købe betonfliser kan du ved det enkelte produkt se hvor mange fliser der bruges pr. kvadratmeter og så kan du regne ud hvor mange du skal bestille.

Hos FC Beton kan vi være behjælpelige med betonfliser til mange forskellige formål, så uanset om du skal bruge

Er det noget som du kan bestille her på fc-beton.dk. Se eventuelt også vores udvalg af gode terrassefliser til billige priser.


Til anlægsarbejdet er det muligt at bestille de forskellige typer af grus og sand som du kan få hjælp til at beregner herover. Se eksempelvis

Du kan også bestille støbemix hvis du skal blande beton til nyt fundament eller opstilling af flagstangsfod.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her