Færdigbeton

TILBUD PÅ FÆRDIGBETON - høj kvalitet, meget konkurrencedygtig pris.
Vi afgiver meget gerne tilbud på færdigbeton til såvel erhverv som til private. Det eneste kriterium for at få et godt tilbud på færdigbeton er, at betonen skal leveres tæt på Aalborg, dvs. fra og med Hjørring til og med Hobro, og fra og med Farsø til og med østkysten. For at få et tilbud på levering af flydende færdigbeton til eksempelvis et gulv, skal du blot sende en mail til salg@fc-beton.dk med angivelse af forventet mængde, hvad færdigbetonen skal bruges til (et gulv i et parcelhus, et gulv i en stald osv.) og hvornår færdigbetonen ønskes leveret. Bemærk - bestilling til bestemt dag skal ske ved kontakt på tlf. 98343476.

Levering af færdigbeton

Levering af færdigbeton i store dele af Nordjylland
Vi leverer færdigbeton i det meste af Nordjylland. Se på kortet hvor vi leverer det færdigblandede beton.
Vi har leveret færdigbeton til opførsel af IKEA Aalborg, bygning af en lang række supermarkeder, parkeringshuse osv., men har også leveret færdigbeton til en lang række private parcelhuse - både når der bygges nye huse og når et ældre hus renoveres som Gør Det Selv eller renoveres af håndværkere.

Færdigbeton til Nordjylland i Aalborg-området inkl. det meste af Himmerland og Vendsyssel, dvs. bl.a. Aalborg, Nørresundby, Nibe, Aars, Støvring, Hobro, Guldbæk, Klarup, Storvorde, Kongerslev, Hadsund, Skørping, Frejlev, Svenstrup, Farsø, Vester Hassing, Dronninglund, Hjallerup, Vodskov, Vestbjerg, Vadum, Aabybro, Pandrup, Brønderslev og Hjørring - så få et godt tilbudsalg@fc-beton.dk.

Som erhvervsdrivende entreprenør eller lignende som løbende har brug for at bestille færdigbeton hos FC Beton, kan du få en samhandelsaftale. Ansøg om samhandel for erhverv her.

FC Beton A/S leverer færdigbeton i alle styrker og i alle miljøklasser. Vi kan derfor levere beton til alt fra gulvet i et hønsehus, over stalde og brobyggerier til fundamenter ved opførsel af vindmøller. Skulle der være behov for færdigbeton til brug for et støberi under havets overflade, kan vi sågar levere dette.

Færdigbeton leveres i betonkanoner, som alle har påmonteret bånd. Aflæsning med bånd giver mulighed for hurtig og præcis aflæsning. Til leverancer hvor det er nødvendigt, kan der bruges en betonpumpe som har en rækkevidde på op til 46 meter.

Her kan du se en række forskellige muligheder når det kommer til aflæsning af færdigbeton.

Aflæsning af færdigbeton 1

Aflæsning af færdigbeton 2

Aflæsning af færdigbeton 3

Aflæsning af færdigbeton 4

Kvalitet i top

FC Beton A/S har produceret færdigbeton, også benævnt fabriksbeton eller flydende beton, i mere end 25 år. Igennem alle disse år har vi udviklet unikke produkter af høj kvalitet.

Vi forbedrer til stadighed vores høje kvalitet igennem vores kvalitetsstyringssystemer, samt igennem kontrol af produkter på vores interne laboratorium. Dette sikrer levering af færdigbeton i høj og ensartet kvalitet, hvilket sikrer tryghed for kvaliteten af det byggeri hvor vores færdigbeton anvendes.

Foruden levering af færdigbeton i høj og ensartet kvalitet i henhold til DS/EN 206-1 – DS2426, er ét af vore kendetegn levering til tiden. Det kan forekomme åbenlyst at færdigbeton skal leveres netop på det tidspunkt hvor der eksempelvis står et sjak klar til modtagelse, således at unødig arbejdsløn undgås. I praksis er levering til tiden dog ikke uden udfordringer. For det første ved sjakket på forhånd sjældent præcist hvornår de er klar til at modtage færdigbetonen, for det andet har et betonværk en begrænset produktionskapacitet, for det tredje har færdigbeton en begrænset levetid inden hærdningen påbegyndes og for det fjerde er vores chauffører omfattet af køre- hviletidsreglerne.

Følgelig er levering til tiden svært i praksis – og derfor har vi igennem mere end 25 år tillært os ekspertise på bl.a. dette punkt. Det betyder, at når en kunde bestiller færdigbeton hos FC Beton A/S, bliver kunden spurgt om hvornår levering ønskes. Herefter sker levering +/- én time fra det angivne tidspunkt. Dette er muligt fordi vores betonværk har områdets største produktionskapacitet pr. time, fordi vi har investeret i et stort antal chauffører med hver deres betonkanon og fordi vi har mange års erfaring i planlægning i levering af færdigbeton.

Vores betonværk er placeret lige syd for Aalborg tæt på Aalborg Storcenter, hvilket gør os i stand til at dække et stort geografisk område i og omkring Aalborg. Det er muligt for os at levere færdigbeton i størstedelen af Nordjylland helt fra Hjørring i nord, til Hobro i syd, og fra Farsø i vest, til østkysten i øst.

Der findes en lang række typer af færdigblandet flydebeton, hvorfor det kan være svært at vide nøjagtig hvilken færdigbeton der skal anvendes til hvad. Du kan derfor IKKE bestille færdigbeton på vores webshop. Derimod er du meget velkommen til at kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på tlf. nr. 98 34 34 76. Vi er altid klar med et godt tilbud og vi vil gerne besvare spørgsmål, samt give råd og vejledning om hvordan netop jeres byggeri bliver så godt som muligt.


Inspiration

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her