Gule belægningssten

Der er mange der benytter de gule belægningssten i en farvekombination med andre farver. De gule kombinationer er dog sjældent så mørke i farvens som eksempelvis rødmix, der kombinerer røde belægningssten med koks belægningssten.

De gule belægningssten kan købes som rent gule, men de kan også købes i farvekombinationer hvor vi har pakket pallen, så der bliver et ikke-ensartet mønster i belægningen.   Hvis man har et drivhus hvor der let bliver for varmt, kan en bund med gule belægningssten være med til at sænke temperaturen en anelse i drivhuset.

   Gule belægningssten benyttes også ofte til terrasser og farvede gangarealer, eller til at lave spor i indkørslen. Sammen med Herregårdssten med slået kant kan Herregårdsblokke benyttes som kantafgrænsning, mens vi anbefaler vores andre kantafgrænsningssten sammen med gule belægningssten med skarpe kanter.

   Kombinationer med gule belægningssten

   Vi har lavet nogle paller hvor der er pakket gule belægningssten sammen med andre farver. Det er eksempelvis vores pakke med løv, høst, forår eller gulmix. Alle produkterne med gule belægningssten er i højeste FC-Kvalitet.

   Vil du høre mere om vores gule belægningssten er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til FC Beton A/S på telefon 98 34 34 11 eller sende os en mail på salg@fc-beton.dk

   Levering

   FC Beton leverer de gule belægningssten til størstedelen af landet. Ved levering bliver belægningsstenene læsset på lastbilerne på paller - ved returnering af disse paller refunderes en del af palleprisen, men hele beløbet kan ikke refunderes grundet slidtage af pallerne.

   På siden direkte levering kan du se om vi leverer hos dig ved at indtaste dit postnummer, og du kan læse mere om pallerne.

   Leveringer på Sjælland, Fyn og syd for Århus vil ofte ske med eksterne vognmænd. Her vil pallerne med gule belægningssten blive aflæsset ved hjælp af en truck, så trucken skal have fri adgang på fast underlag frem til det ønskede leveringssted. Levering til adresser nord for Århus sker altid med egne lastbiler, hvor vi har en kran til aflæsningen. Det betyder at vi kan løfte belægningsstenene ind i haven bag en hæk, et hegn eller lignede.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her