Lette at lægge

Når der lægges havefliser og belægningssten er det en fordel at de er så ensartede som muligt, da dette gør arbejdet lettere og det færdige resultat flottere.
 
Når der produceres en haveflise eller en belægningssten, fyldes der bogstaveligt talt beton i en form, hvorefter betonen komprimeres og afformes. Efter afformning er det bare at vente på at betonen hærder, hvorefter haveflisen eller belægningsstenen er færdig. 
 
Når der produceres havefliser, belægningssten og støttemursten er det ikke en selvfølge at alle produkter bliver nøjagtig ens. Kommer der bare en anelse mere eller mindre beton i formen, bliver den færdige haveflise eller belægningssten en anelse tykkere eller tyndere. Er maskinen der komprimerer betonen indstillet en anelse forkert, eller er formen bare en anelse slidt, bliver havefliserne eller belægningsstenene en anelse skæve.
 
Det er vores erfaring, at særligt anlægsgartnere osv. lægger stor vægt på at havefliser, belægningssten og øvrige fliser er ensartede. Derfor er det en mærkesag for os at producere havefliser og belægningssten i meget, meget ensartede mål. Vi har grundet den høje kvalitet allerede et godt samarbejde med mande brolæggere og anlægsgartnere som igennem en aftale om samhandel kan indkøbe vores betonvarer til reducerede priser. Skal du som erhvervsdrivende også have gode priser hos os, kan du ansøge om en samhandelsaftale.
 
Du kan finde Gode Råd til hvordan du lægger dine havefliser og/eller belægningssten.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her