Halve Herregårdssten

Halve Herregårdssten med slået kant støbt hos FC Beton i Aalborg har som vores andre belægningssten en meget høj kvalitet og lang levetid. Køb billige halve Herregårdssten her på fc-beton.dk   Du finder halve Herregårdssten i flere forskellige farver og tykkelser. Farverne på stenene varierer fra grå, koks og gul til gråmix, brunmix, rødmix og andre farvemix.

   Anvendelse af de halve sten

   Det er sjældent at en hel belægning opbygges af de halve Herregårdssten, men i stedet bliver disse halve sten anvendt som en del af et anderledes læggemønster eller som afsluttende sten i en Herregårdsbelægning i halvforbandt.

   Udover at blive brugt som belægning på terrasser, havestier og i indkørsler kan de halve Herregårdssten også bruges ved opbygning af en trappe, hvor den kombineres med Herregårdsblokke og Herregårdssten med slået kant.

   Halve Herregårdssten med slået kant kan også benyttes som kantafgrænsning hvis de stilles på højkant i jordfugtig beton.

   Teknisk information

   Halve herregårdssten 6 cm
   Bredde x længde
   14 x 10,5 cm
   Halve herregårdssten 6 cm
   Tykkelse
   6 cm
   Vægt pr. stk. 1,91 kg
   Antal pr. km2
   68 stk
   Halve herregårdssten 7 cm
   Bredde x længde
   14 x 10,5 cm
   Halve herregårdssten 7 cm
   Tykkelse
   7 cm
   Vægt pr. stk. 2,28 kg
   Antal pr. km2
   68 stk

   Levering

   Når vi modtager din ordre vil vores transport og logistikafdeling ofte kunne levere de bestilte varer indenfor 10 dage. Er det nødvendigt med hurtigere levering er du velkommen til at ringe til os på 98 34 34 11 eller sende en mail til salg@fc-beton.dk med dit ønske til leveringstidspunkt.

   Prisen for levering beregnes ud fra afstanden fra FC Beton til leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Webshoppen beregner selv hvor mange paller der skal bruges til de bestilte halve Herregårdssten samt øvrige produkter. Du kan læse mere om priser for paller og levering på siden direkte levering.

   Da prisen for levering udregnes på baggrund at det antal paller der bestilles vil det ofte kunne give lavere leveringsomkostninger, at bestille flere forskellige produkter på samme tid, så skal du i gang med anlægsarbejdet kan du bestille alt fra grus og sand til granitskærver og støttemursten samlet.

   Det er nødvendigt at vores Herregårdssten og øvrige produkter er på paller for at vi kan læsse og aflæsse disse. Derfor tilføjes der automatisk det nødvendige antal paller til ordren.

    

   Vi leverer alle ordrer nord for Århus med vores egne lastbiler. Vores lastbiler er forsynet med kran, som gør at vi kan aflæsse pallerne med sten og fliser ind bag eksempelvis en hæk. Leveringer syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland sker typisk med eksterne vognmænd. Her aflæsses Herregårdssten og øvrige betonvarer med truck. Derfor er det nødvendigt at trucken kan køre til det ønskede leveringssted.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her