Grus og sand i poser

Bestil grus og sand i poser med 15 liter hos FC Beton. Du kan få leveret poserne med grus og sand eller du kan afhente dem hos os.

  Basis cement
  Pris pr. stk 82,10 DKK
  Læg i kurven


   Vi har flere forskellige produkter indenfor grus og sand. Nogen pakker vi i poser mens andre bliver pakket i bigbags.

   Vil du gerne se hvilke typer af grus i bigbags du kan købe hos FC Beton har vi en liste kun med dem.

   Anvendelse

   Du kan købe vasket sand i poser som blandt andet benyttes som afretningsgrus under en belægning af havefliser eller belægningssten. Udover at benytte vasket sand som afretningsgrus, er det også vasket sand som benyttes som bundsikringsgrus under en belægning.

   Vi har også fugesand eller hvid sand som bruge til at fylde i fugerne mellem havefliser eller anden form for belægning. Du kan nemt finde de forskellige typer af grus og sand som skal bruges til anlæg af en ny indkørsel, terrasse eller lignende belægning med havefliser og belægningssten. Vi har nemlig samlet det grus og sand som skal bruges hertil på siden flisesand hvor du både finder grus og sand i poser samt i bigbags.

   Vores stenmel findes i forskellige farver og benyttes ofte til at anlægge små havestier eller en petanquebane med.

   Levering

   Når du køber grus og sand hos FC beton kan du købe i poser som du finder her på siden eller i bigbags som du også kan finde her på fc-beton.dk Du har også mulighed for at hente selv i trailer hvis du kommer fra Aalborg eller området syd for som Skalborg, Dall Villaby, Svenstrup, Nibe, Frejlev, City Syd eller lignende.

   Bestiller du poser med sand eller grus bliver disse læsset på paller for at de kan blive læsset på lastbilen for at det kan blive læsset af lastbilen. Derfor beregner vores webshop automatisk hvor mange paller der skal bruges for at levere de ønskede produkter hos dig. Du kan læse mere om priser for paller samt mulighederne for returnering af dem på siden direkte levering.

   Vi leverer grus og sand i småsække i størstedelen af Danmark som Sønderjylland, Fyn, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland og Nordjylland samt Vestsjælland og Hovedstadsområdet.

   Ved levering på Sjælland, Fyn samt adresser syd for Aarhus benytter vi os ofte af andre vognmænd som benytter trucks når du skal aflæsse pallerne med sandposer. Derfor skal der være adgang for trucken til at køre til det ønskede leveringssted. Ved levering til adresser nord for Århus i Jylland benytter vi altid egne lastbiler som kan aflæsse ved hjælp af den påmonterede kran. Det betyder at vi kan løfte pallerne med sand og grus ind over en hæk, et rækværk eller lignende.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her