Større pladser

Vandrender
En parkeringsplads med vandrender så vandet nemt kan løbe væk.
TILBUD PÅ BELÆGNINGSSTEN TIL STORE PLADSER - høj kvalitet, lave priser
FC Beton A/S fremsender meget gerne et godt tilbud på belægning, til parkeringspladser, privatveje og øvrige veje, vendepladser, landbrug mv. Kontakt os på salg@fc-beton.dk og angiv forventet mængde, stentype og forventet leveringstid eller ring på telefonnummer 98 34 34 11.

Hvis du løbende som erhvervsdrivende skal bruge belægning eller andre betonvarer fra FC Beton kan du ansøge om en aftale for samhandel med FC Beton her.

Skal du bruge belægning til større pladser i Jylland, Fyn eller Sjælland, dvs. til eksempelvis Aalborg, Nørresundby, Brønderslev, Hjørring, Frederikshavn, Skagen, Aabybro, Aars, Hobro, Randers, Århus, Horsens, Vejle, Kolding, Viborg, Silkeborg, Herning, Holstebro, Odense, Esbjerg, Slagelse, Næstved og Ringsted mv., så få et godt tilbud ved at kontakte salg@fc-beton.dk.

FC Beton har udviklet specielle belægningssten til maskinnedlægning, der er særligt egnet til belægning på større pladser, såsom parkeringspladser mv. Nogle af de mest populære belægningssten til større pladser er FC-Kaluk og FC-Kvadratluk. En fordel ved at anvende FC belægning på større pladser er, at de kan fås i en tykkelse, der kan tåle ekstrem vægtbelastning, også i varmt vejr. Herudover er det let på et senere tidspunkt at udvide pladsen, da belægningssten kan leveres i såvel store som i små mængder.

Vendeplads af FC-Kaluk
Vores belægningssten FC-Kaluk er hurtig at belægge en større plads med. Ligesom her hvor de er brugt til en vendeplads.
Fordele med FC belægning
Vi har designet en speciel belægning, der har en naturlig låsemekanisme. Når belægningen er lagt, bliver stenene liggende selvom de udsættes for store vrid, og er derfor særligt egnede til belægning på pladser, hvor der færdes tunge køretøjer.

Vælges en lys belægning vil der blive reflekteret mere lys end ved valg af en mørk belægningssten. Det betyder, at behovet for kunstig belysning kan reduceres. Vælges der helt eller delvist en græsarmering, vil der foruden besparelse på belysning, være en besparelse på kloakering, idet denne sten har naturligt dræn af overfladevand.

En græsarmering vil herudover give et flot farvespil, når græsset vokser op. Græsset ved armeringen vil ikke skulle slås, idet trafik på parkeringspladsen naturligt vil reducere græssets højde. Endelig vil en græsarmering have den fordel på en parkeringsplads, at den vil virke fartdæmpende – hvorfor en græsarmering ligeledes kan være løsningen andre steder hvor trafikhastigheden ønskes reduceret.

Vi er altid klar med gode råd, tips og inspiration til belægning af store pladser, parkeringsarealer m.m.. Vi sætter altid kunden i centrum og finder netop det eller de produkter, der egner sig bedst til jeres opgave. Kontakt os eller kom forbi og se vores udstilling af betonfliser og belægningssten.

Vores egen logistikafdeling sikrer at vores kunder modtager det købte produkt på en professionel måde, i perfekt stand og naturligvis, leveret på det aftalte tidspunkt.

Vi kan levere produkter til belægning i størstedelen af landet.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her