Beton til landbruget

FC Beton leverer færdigbeton til landbrug i Nordjylland når der skal støbes gulve i stalde, lader, malkeområder og lignende.

Se her hvilke områder vi blandt andet servicerer indenfor landbruget.

 
Vi har stor erfaring med levering af færdigbeton til landbruget og ved hvilke miljøklasser og styrker samt hvilken konsistens af betonen der giver det bedste resultat og den længste levetid. Vi går meget op i den høje kvalitet og derfor tester og forbedrer vi løbende vores produkter.

Du er altid velkommen til at kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98 34 34 11 hvis du vil vide mere om hvad vi kan hjælpe med indenfor fundablokke, lecablokke og andre betonvarer til landbruget. 

Der er en begrænset levetid på færdigblandet beton, og derfor har vi også et begrænset område hvor vi kan levere betonen i. Ønsker du at bestille beton til levering kan du se mere om de forskellige typer samt hvilke områder vi kan levere i på siden Flydebeton. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 98 34 34 76 om flydebeton.

Levering af færdigstøbte produkter til landbruget som vores belægningssten Kaluk eller betonblokke som lecablokke og fundablokke kan vi levere i hele Jylland samt på Sjælland og Fyn.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her