FC Kvalitet

Uanset hvilke produkter man producerer, gælder der de samme konkurrencevilkår. Man skal have én eller flere konkurrencemæssige fordele, ellers får man ikke sine varer solgt.
 
Hos FC Beton A/S har vi valgt at konkurrere på kvalitet. Det har vi, fordi eksempelvis en ny terrasse ikke alene koster penge til de nye havefliser eller belægningssten, men også koster penge til korrekt underlag, arbejdsløn osv. Som producent føler vi et ansvar for at du kommer lettest muligt i mål med det bedst mulige resultat, og at det færdige resultat har den længst mulige levetid. Dette kræver produkter af høj kvalitet.
 
Vi vil gerne give dig en positiv oplevelse med dit projekt, og derfor går vi ikke på kompromis med kvaliteten.
 
Hos FC Beton A/S producerer vi en lang række produkter. Selvom vore produkter er meget forskellige og spænder over blokke som fundablokke og lecablokke, flydebeton mv., er den høje kvalitet fællesnævneren. Dette afsnit om FC Kvalitet omhandler vore havefliser og belægningssten, men kunne lige så godt have omhandlet andre af vore produkter. At vi lige har valgt at fortælle lidt om FC Kvalitet på havefliser og belægningssten skyldes, at vi forventer at det er disse produkter der interesserer slutbrugerne mest.
 
Men hvad er så forskellen på 2 havefliser i samme farve, i samme form og i samme tykkelse? Ja umiddelbart skulle man tro at der slet ikke er nogen forskel - at en haveflise er en haveflise. Sådan er det bare ikke.
 
Havefliser og belægningssten består primært af sand, sten, cement og vand. Allerede ved valget af sand og sten, vil man som producent påvirke den færdige haveflise, da sand eksempelvis varierer i farve. Denne farveforskel vil påvirke farven på den færdige haveflise.
 
Herudover kan sand indeholde mere eller mindre ler, jernsten osv., ligesom vand kan have forskellig overfladespænding, kalk mv. Endvidere er cement et helt kapitel for sig selv, osv.
 
Det at lave en haveflise eller en belægningssten er dermed mere kompleks end som så, og så har vi endda ikke omtalt blandingsforholdet mellem sand, sten, cement og vand. Vi har heller ikke omtalt faktoren med vejrets luner, der veksler mellem varme og kulde og mellem regn og tørvejr. Vi har heller ikke omtalt faktorer som maskiner og forme, mv.
 
Alle disse faktorer spiller ind når man producerer varer på et cementstøberi. Derfor vil der unægtelig være kvalitetsforskel på en haveflise fra én producent i forhold til en haveflise fra en anden producent.
 
Disse kvalitetsforskelle kan opsummeres således:
 

Du kan læse mere om de enkelte kvalitetsforskelle ved at klikke på dem.

Vores høje kvalitet gør at flere erhvervsdrivende brolæggere, murermestre, anlægsgartnere, entreprenører og lignende allerede har lavet en samhandelsaftale med os om bestilling af vores betonvarer til reducerede priser.

 
 
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her