Karmona

Karmona har en afrundet kant, og er en belægningssten i tidens mest populære dimension, 14 cm. bred og 21 cm. lang. Karmona kaldes også for Herregårdssten med afrundet kant, for Holmegårdssten med afrundet kant og for Bondesten med afrundet kant. Vores Karmona sten, går også under navnet karmona fliser.Anvendelse af Karmona sten

FC Beton A/S producerer alene Karmona i 6 cm. tykkelse, således den samme Karmona kan anvendes til såvel indkørsler som til terrasser og gangarealer. Dette sikrer en belægning med meget lang levetid.

Karmona fungerer oftes som selvstændig belægning, men kan også kombineres medandre belægningssten eller havefliser i 6 cm. tykkelse, hvorved der kan opnås en belægning i utallige mønstre og/eller i flere farver.

Teknisk information om stenene

Normal karmona
Bredde x længde
14 x 21 cm
Normal Karmona
Tykkelse
6 cm
Ca. vægt/m2
130 kg
Ca. forbrug/m2
34 stk

Karmona betonfliser kaldes også for holmegårdssten eller herregårdssten med skiffer. Ønsker du at se alle vores sorte herregårdssten, har vi samlet en liste med dem.

Breddemoduler for Karmona

Vores Kamona sten har følgende breddemodul:
Indbygningslængde: 21 x n
Indbygningsbredde: 14 x n
Hvor n er antallet af rækker sten.

Antallet af belægningssten/m2 som du findes angivet på siden er oplyst ud fra modulmålet for Karmona med en 2-5 mm fuge.

Læggemønstre

Der findes flere forskellige læggemønstre som kan benyttes med en Karmona sten. De fleste mønstre er forskellige ud fra de forskellige typer af forbandt som de kan lægges med, eller ved at kombinere den grå med den sorte karmona flise.

  • Vinkelforbandt med Karmona sten

    Vinkelforbandt

  • Karmona blokforbandt

    Blokforbandt

  • Halvforbandt af Karmona

    Halvforbandt

Den afrundede kant på Karmona stenen gør at det bliver en ekstra udfordring at kombinere Karmona med andre typer af belægningssten og betonfliser.

Levering af Karmona

Karmona leveres med 4 stk. halve sten pr. m².

Alle sten leveres med 2 mm fugeknaster.

Ved bestilling til levering i Jylland på adresser nord for Aarhus leverers Karmona belægningsstenene med vores egne lastbiler. Det betyder at vi har en kran som kan række ind over en hæk eller lignende ved aflæsning. Ved levering af Karmona belægningssten på adresser syd for Århus, på Fyn og Sjælland benyttes ofte eksterne fragtmænd som aflæsser med truck. Det betyder at pallerne kun kan stilles hvor en truck har adgang.
 
Alle produkter bestilt på fc-beton.dk tilføjes til nogle paller. Dette er for at gøre det muligt at læsse og aflæsse produkterne. Prisen for pallerne kan ses i indkøbskurven eller på siden direkte levering, hvor du også kan se hvad det koster af få leveret Karmona sten og andre produkter fra FC Beton.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her