Herregårdssten med fas

Belægningsstenen har en bredde på 14 cm og en længde på 21 cm. og er en særdeles populær belægningssten med den fasede kant. Du kan finde en lang række forskellige belægningssten på denne størrelse som har forskellige navne afhængigt af hvordan kanten på stenen er samt hvor den er produceret. Du kan eksempelvis se vores Karmona som har en afrundet kant eller vores Slotsbrosten med slået kant.
 
Stenen her kendes også som 14/21 x 6 cm derudover kendes denne type belægningssten også under som, Herregårdssten b 14 | 21 h, Bondesten og Holmegårdssten.

14x21x6 Herregårdssten m/fas leveres med 4 stk. halve sten pr. m².

Alle sten leveres med 2 mm fugeknaster.
    

   Breddemoduler

   Herregårdssten med fas har følgende breddemodul:

   Indbygningslængde: 21 x n

   Indbygningsbredde: 14 x n

   Hvor n svarer til antal rækker.

   Antallet af sten/m2 som du finder her på siden er angivet efter herregårdsstenenes modulmål med en fuge på 2-5 mm.

   Læggemønstre

   14x21x6 Herregårdssten m/fas kan lægges i mange forskellige mønstre hvor vi herunder præsenterer de mest populære. Stenene kan fungere som selvstændig belægning eller belægningen kan laves sammen med havefliser eller andre belægningssten i 6 cm tykkelse.
   • vinkelforbandt

    Vinkelforbandt

   • blokforbandt

    Blokforbandt

   • halvforbandt

    Halvforbandt


   De 6 cm tykke Herregårdssten med fas kan bruges i mange andre typer af læggemønstre.

   Anvendelse

   Tykkelsen på 6 cm som disse sten har og størrelsen 14x21 cm gør dem velegnet til anlæg af både indkørsler, havestier og som belægning på terrassen. Skal der anlægges en stor belægning fra vejen og ind i indkørsel, videre rundt om huset og som terrasse vil denne type sten fungere godt og ved at benytte 6 cm tykke sten til hele arealet vil afretning kun skulle gøres i ét niveau. Dermed er det lettere at få en plan og stabil belægning.

   Skal du selv i gang med at lægge indkørsel, sti eller terrasse har vi nogle gør det selv guides som du kan følge. Du finder blandt andet disse guides:

   Sammen med belægninger af disse fasede Herregårdssten kan der med fordel anlægges et bed med granitskærver som bunddække. Farvespillet mellem skærverne og belægningsstenene er rigtigt flot.

   Teknisk information om stenene

   Normal herregårdssten med fas
   Bredde x længde
   14 x 21 cm
   Normal herregårdssten med fas
   Tykkelse
   6 cm
   Ca. vægt/m2
   130 kg.
   Ca. forbrug/m2
   34 stk.
   Halv herregårdssten med fas
   Bredde x længde
   14 x 10,5 cm
   Tykkelse
   6 cm
   Ca. vægt/m2
   130 kg.
   Ca. forbrug/m2
   68 stk.

   Levering

   14/21 x 6 Herregårdssten med fas leveres normalt indenfor 10 dage til adresser i Jylland på Sjælland og Fyn. Bestillinger til Sjælland, Fyn og syd for Aarhus bliver ofte leveret af lastbiler som aflæsser pallerne ved brug af truck. Derfor kan pallerne kun stilles steder hvor trucken har mulighed for at køre hen. Bestillinger til levering i Jylland nord for Århus leveres med vores egne biler, hvor vi kan aflæsse pallerne med en kran. Derfor kan vi løfte pallerne med sten ind bag ved en hæk hvis der er ønske om det.

   Alle vores belægningssten, fliser og andre produkter står på paller for at vi kan læsse og aflæsse dem. Det antal paller der skal bruges for at vi kan levere de bestilte betonvarer bliver automatisk tilføjet til ordren. Efter at pallerne er blevet tømt for sten kan de returneres til FC Beton hvor vi vil refundere en del af pallernes pris, men grundet slitage af pallerne kan det fulde beløb ikke refunderes.

   Leveringsprisen beregnes ud fra antallet af bestilte paller samt afstanden til leveringsadressen. Du vil ofte kunne opnå en billigere pris for levering ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid. Dermed vil du ofte kunne opnå besparelsen ved at købe grus og sand sammen med de fasede Herregårdssten.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her