Skiferpræg

Hos FC Beton støber vi nogle af vores produkter med en skiferpræget overflade. Skiferpræget gør at fliserne, belægningsstenene og støttemurstenene får en nærmest granitagtig overflade og dermed kommer til at ligne de gamle kløvede naturskifersten. Dette giver et helt andet udseende end tilsvarende produkter uden skiferpræg.   Anvendelse

   Støttemur med skiferpræg
   Støttemur med skifferpræg opbygget ved siden af indkørsel
   Vores produkter med skiferpræg kan benyttes flere forskellige steder i haven. 14/21 belægningsstenene med en skiferpræget overflade er rigtigt flotte som terrasse belægningssten og til havestier. Har du en have i flere niveauer så der skal en støttemur til for at holde terrassen, vil det se rigtigt flot ud hvis både støttemurstenene og terrassens belægningssten har en skiferpræget overflade.

   De skiferprægede belægningssten er også gode når du kommer til anlæg af indkørsel.

   Levering

   Bestiller du vores betonprodukter med skiferpræg går FC Beton logistikafdeling i gang med at finde en lastbil som kan levere produkterne. Ved levering i Jylland til adresser nord for Aarhus benyttes vores egne lastbiler, hvorfra vi kan aflæsse pallerne med kran, så vi har mulighed for at løfte stenene ind over en hæk eller plankeværk. Bestillinger til adresser syd for Århus, på Fyn og Sjælland leveres oftest med eksterne vognmænd som aflæsser med truck, og vi kan derfor stille pallerne med sten hvor trucken kan køre dem hen.

   For at kunne læsse og aflæsse de skiferprægede produkter eller andre af vores produkter skal der være en palle under dem. Derfor bliver der automatiske tilføjet paller til din ordre når du tilføjer produkter til kurven. Her kan du læse mere om priserne for levering og paller.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her