Skiferpræg

Hos FC Beton anvender vi en skiferpræget overflade til at støve nogle af vores produkter. Den skiferprægede overflade giver vores fliser, belægningssten og støttemursten et næsten granitlignende udseende, hvilket efterligner det rustikke udseende af gamle, kløvede naturskifersten. Dette skaber en markant forskel i udseendet i forhold til tilsvarende produkter uden skiferpræg.   Anvendelse

   Støttemur med skiferpræg
   Støttemur med skifferpræg opbygget ved siden af indkørsel
   Vores produkter med skiferpræg er velegnede til forskellige områder i haven. Belægningsstenene med en skiferpræget overflade, såsom vores 14/21 belægningssten, er særligt smukke som terrasse belægningssten og til anlæg af havestier. Hvis din have har flere niveauer, hvor en støttemur er nødvendig for at holde terrassen, vil det skabe et elegant udtryk, hvis både støttemurstenene og terrassens belægningssten har en skiferpræget overflade.

   De skiferprægede belægningssten er også ideelle til anlæg af indkørsler.

   Levering

   Når vi modtager en bestilling, påbegynder vi straks planlægningen af leveringen. Normalt er vi meget fleksible i forhold til levering, og du kan derfor kontakte os på salg@fc-beton.dk eller på telefon 98343411, hvis du ønsker en alternativ leveringsdato.

    

   Vi leverer betonprodukter med skiferpræg til størstedelen af Danmark. Ved levering anvender vi oftest vores egne lastbiler, udstyret med kraner, der muliggør levering bag et plankeværk eller ind over en hæk. Alternativt kan der aflæsses med truck. Her er det vigtigt at trucken har adgang til leveringsstedet, hvis pallerne skal leveres bag en hæk eller lignende.

    

   Betonprodukter med skiferpræg leveres på paller, da dette letter læsning og aflæsning. Antallet af paller tilføjes automatisk til ordren via vores webshop.

   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her