Herregårdssten 6 cm

Belægningssten med en længde på 21 cm. og en bredde på 14 cm. er en særdeles populær belægningssten. Belægningssten i disse mål fås i flere varianter, såsom eksempelvis Karmona med afrundet kant eller som Slotsbrosten med slået kant - det som også kaldes tromlet.
 
Kært barn har mange navne, og foruden navnet 14/21 x 6 cm går denne type belægningssten også under eksempelvis navnene Herregårdssten 6 cm, Herregårdssten b 14 | 21 h, Herregårdssten 21x14x6 samt Holmegårdssten og Bondesten.

 

Breddemodul

Herregårdssten 6 cm har følgende breddemodul:

Indbygningslængde: 21 x n

Indbygningsbredde: 14 x n

Hvor n svarer til antal rækker.

Det angivne antal belægningssten/m2 som du finder her på siden er angivet udfra stenenes modulmål med en 2-5 mm fuge.

Læggemønstre

Herregårdssten kan lægges i utallige mønstre, og kan fungere som selvstændig belægning. Herudover kan stenene også fungere sammen med eksempelvis havefliser i 6 cm. tykkelse, hvor Herregårdsstenene lægges i et rundt eller buet mønster.
  • vinkelforbandt

    Vinkelforbandt

  • blokforbandt

    Blokforbandt

  • halvforbandt

    Halvforbandt


De 6 cm tykke Herregårdssten kan også lægges i mange andre mønstre. Her på siden kan du se nogle af de forskellig forbandt som kan bruges til at lave forskellige mønstr med stenene.

Anvendelse

Med en tykkelse på 6 cm. er herregårdssten velegnet til såvel terrasser og gangstier som til indkørsler. Ved at anvende den samme belægningssten hele vejen rundt om huset, er det muligt at lave belægning af store arealer uden at skulle afrettes i forskellige højder. Endvidere medfører tykkelsen på 6 cm. at belægningsstenen har en meget lang levetid.

Den store alsidighed man opnår med den 6 cm tykke herregårdssten, gør det til en meget populær sten til anvendelse i danske haver.

Vil du anlægge en ny terrasse med Herregårdssten 6 cm kan du få inspiration til fremgangsmåde i vores gør det selv guide: Anlæg en stabil terrasse. Her kan du også se hvor meget grus og sand du skal bruge til anlægsarbejdet.

Et fornuftigt alternativ til de 6 cm tykke Herregårdssten når det kommer til anlæg af terrassen er vores terrassefliser som du finder i flere forskellige størrelser og farver.

Teknisk information

Normal herregårdssten
Bredde x længde
14 x 21 cm
Normal herregårdssten
Tykkelse
6 cm
Ca. vægt/m2
130 kg
Ca. forbrug/m2
34 stk
Halv herregårdssten
Bredde x længde
14 x 10,5 cm
Halve herregårdssten
Tykkelse
6 cm
Ca. vægt/m2
130 kg
Ca. forbrug/m2
68 stk
Kvadratisk herregårdssten
Bredde x længde
14 x 14 cm
Kvadratisk herregårdssten
Tykkelse
6 cm
Ca. vægt/m2
130 kg
Ca. forbrug/m2
51 stk

Levering

Når du bestiller vores 6 cm tykke herregårdssten leverer vi normalt indenfor 10 dage. Levering af herregårdssten i Jylland nord for Århus vil være med egne lastbiler. På vores lastbiler er der monteret en kran, så vi kan løfte pallerne med Herregårdssten ind bag ved en hæk, over et hegn eller lignende. Leveringer syd for Aarhus, på Fyn og Sjælland bliver ofte leveret med eksterne vognmænd. Her er der ikke kran på lastbilerne, så aflæsningen sker med truck, hvilket betyder af pallerne kun kan stilles hvor en truck har mulighed for at køre dem hen.

For at kunne læsse og aflæsse produkterne skal der være en palle under. Pallerne bliver automatisk tilføjet til indkøbskurven i takt med at der bliver tilføjet produkter. Pallerne kan returneres til FC Beton hvor vi vil refundere en del af pallernes pris, men vi kan grundet slitage af pallerne ikke refundere det fulde beløb. Returneringen af pallerne kan ske ved at bestille en af vores lastbiler til afhentning eller ved at man selv leverer de tomme paller tilbage.

Herregårdssten tilbud ? se vores oversigt over aktuelle belægningssten på tilbud her
 
Ønsker du en bestemt farve på herregårdssten i 6 cm tykkelse, kan du se en liste over vores sorte herregårdssten.

Tilbage til oversigten over alle belægningssten
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her