Granit

FC Beton A/S leverer granit direkte hjem til dig. Vi har granit i 2 forskellige farver, og vi kan levere en pose med 15 liter eller i bigbags à 5 hl.


 
 
    
   Er du på udkig efter granit i en bestemt farve, kan du her se hvilke farver vi har:
    

    

   Granit i indkørslen

   Du kan anlægge en flot indkørsel med granitskærver. Hos FC Beton A/S forhandler vi granit i flere farver som nævnt ovenover, og hver farve kan give et nyt udtryk.
    
   Med granit i indkørslen har du derfor mulighed for at sætte dit personlige præg på udseendet. Hvis du vil lave en indkørsel med granitskræver, anbefaler vi at du benytter ca. 4 cm skærver i den ønskede farve.
    
   For at være sikker på at du får en stabil indkørsel vil vi anbefale at lave et lag på 10-15 cm bundsikringsgrus, som gør at regnvandet i indkørslen let kan trække væk. Herpå lægges 10-15 cm stabilgrus som er med til at holde overfladen jævn.
    
   For at sikre at de største sten fra stabilgruset ikke presses op til overfladen kan du lægge 3-4 cm stenmel ovenpå stabilgruset og slutte af med de ca. 4 cm granit.

   Du kan læse en mere gennemgående gør det selv guide her på FC Beton om anlæg af en indkørsel med granit. Du finder gør det selv guiden her: Granitskærver i indkørsel.

   Granit som bunddække

   Skal du anlægge et nyt bed og skal det gøres så vedligeholdelsesfrit som muligt er det muligt at benytte granit som bunddække i bedet. Alt flerårigt ukrudt skal først fjernes fra bedet, og der skal være plads til ca. 5 cm granit.

   For at lukke endnu mere af for eventuelle gamle ukrudtsfrø og rødder fra flerårigt ukrudt kan der lægges et lag stenmel på jorden før der udlægges de ca. 5 cm granit.

   Levering af granit

   Bestiller du granit fra FC Beton kan du få leveret i Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland og på Fyn samt Vestsjælland og Hovedstadsområdet. Når du bestiller til adresser nord for Aarhus i Jylland vil vores egne lastbiler blive brugt til at transportere granitten, og vi kan derfor løfte pallerne af med kran så granitten kan løftes ind i haven hvis dette ønskes. Leveringer til adresser syd for Århus i Jylland, på Fyn eller Sjælland sker ofte med andre lastbiler uden kran. Her læsses pallerne med granit af med truck, og vi kan derfor stille pallerne der hvor trucken kan køre hen.

   For at kunne læsse og aflæsse er det nødvendigt at der er en palle under produkterne, og vi tilføjer derfor automatisk paller til ordren. Når granitten er væk fra pallen kan denne returneres til FC Beton. Du kan læse mere om priser for paller samt mulighederne for returnering her.

   Vi leverer granit til private, til erhvervsdrivende samt til kommunale, regionale og statslige institutioner. Vi kan udsende elektroniske fakturaer til kommunale institutioner, husk blot at indtaste EAN nummer ved bestilling.

   Inspiration


   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her