Ris og ros

Fandt du ikke det du søgte, eller har du forslag til hvordan vores webshop kan gøres endnu bedre?

Hos FC Beton A/S arbejder vi til stadighed på at forbedre vores webshop. Derfor vil vi meget gerne høre fra dig på mmn@fc-beton.dk hvis du har ris eller ros til vores webshop, vores belægningssten eller nogen af de mange andre fliser eller betonelementer her på fc-beton.dk.

På forhånd mange tak for hjælpen.Et par eksempler på ros vi har fået fra vores mange tilfredse kunder, kan ses her:


Super og hurtig ekspedition Super og hurtig ekspedition, samt levering. Mvh. Tina Koch
Let at bestille. Fin afhentning Knud Jensen
Har modtaget 10 paller 30x30 fliser og kan kun anbefale jer til andre og vil bestem bruge jer fremover. Mine fliser kom i løbet af 3-4 arbejdsdage og blev placeret på min matrikel som jeg ønskede. Fantastisk god service fra chaufføren.

mvh Jan Peters
Sikke en god og hurtig service og en rar chauffør, der kørte det hele ind ad havegangen. Lige til døren. Stor ros til ham også.

Mange hilsener
Jens N på Amager
Hej FC Beton

Tak for effektiv og venlig service i dag, både på kontoret og ude på lagerpladserne.

Ekspeditionerne gik blot så hurtigt at jeg og min makker havde svært ved at følge med:-)

Venlig hilsen
Jørgen
Tak for god betjening.

Jeres chauffør var rigtig venlig, og han satte stenene som vi gerne vil have dem.
Rigtig god oplevelse.

Mvh.
Dennis
Hej Michael,

Så har vi fået lagt de fliser vi købte hos FC-Beton, og det ser simpelthen fantastisk ud. Virkelig en god kvalitet på fliserne:-)

Helt igennem en fantastisk service I har ydet :), tak for det.

De bedste hilsner
Nikolai
Kære Karin

Jeg skriver bare for at sige tak for en rigtig hurtig proces ift. vejledning, bestilling og levering af materiale. Det sætter jeg meget stor pris på.

Mvh
Christina
Hej Michael

Så er fliserne lagt, ser super godt ud. Kanon kvalitet og lynhurtig levering, så bliver det ikke bedre.

Venlig hilsen
Rasmus
Hej Lars

Kæmpe ros for hurtig ekspedition og levering skal lyde herfra. Super flot service.


Mvh.
Carsten
Hej FC Vil bare lige sende en kæmpe ros, jeg er dybt imponeret over jeres services. Jeg bestilte sten d 21 og modtog dem d 22. Rigtig fedt, jeg giver mine varmeste anbefalinger videre i mit netværk. God dag herfra. Martin, Løvegården
Hej Michael !

1000 tak for din velvilje til at hjælpe telefonisk og efterfølgende hjælp pr. mail.
Supergod og usædvanligt sjældent set god service.

MKH
Annette
Vi har her til morgen modtaget vores ordre på 1450 grå 30 x 30 fliser. Trods fejlen med farven, handlede i hurtigt og leverede til tiden! Det er en super flot reaktion og noget der giver glade kunder i butikken. I øvrigt leveret af meget venlige og hjælpsomme chauffører, hvilket også er et vigtigt ansigt af en virksomhed. Jeg smider jeres firmaprofil på min linked-in med positiv omtale og i skal få god omtale herfra ind i byggeindustrien.

Bh
Christian
Kære Karin,

Jeg skriver for at sige mange tak for vores samarbejde mht. jeres leverance af sorte beton sten til mit projekt i Helsingør. Jeg er netop blevet færdig med projektet, og jeg synes, at samspillet mellem 30x30 sten, støttemursten og jeres trappesten - alle i sort - er blevet til en rigtig flot løsning!

Venligste hilsener,
Simon.
FC Beton leverede kvalitetsfliser til vores nye indkørsel og terrasse. De var fleksible, serviceminded og imødekommende gennem hele processen. Samtidig var der ingen bøvl med en ekstra leverance samt returnering af fliser. Vi kan varmt anbefale FC Beton som et effektivt og troværdigt firma. Vi er rigtig glade for resultatet. Tak for samarbejdet!

Mvh Torben, en meget tilfreds kunde i det midtjyske


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her