Sækkevarer

På fc-beton.dk er det muligt at bestille granitskærver, grus og sand i poser og bigbags til levering i Jylland, på Sjælland og Fyn


 
   
 
 
 
 
 
Vi pakker mange forskellige produkter i både bigbags og poser som du kan finde her. Udover sækkevarerne har du også mulighed for selv at hente grus, sand, og granitskærver i en trailer hos FC Beton. Du kan vælge at betale i vores webshop inden du afhenter produkterne i egen trailer.

Vi kan også levere alle disse produkter i løsvægt. For bestilling af grus og sand, mørtel eller skærver i løs vægt bedes du ringe til 98 34 34 11 eller skrive til salg@fc-beton.dk.

Bland vores granitprodukter finder du blandt andet skærver i farverne:

Der findes mange forskellige navne for grus og sand og derfor vil du kunne finde ens produkter i flere af de forskellige kategorier her på fc-beton.dk. Du kan blandt andet bestille følgende typer af grus og sand:

Levering

Alle vores småsække og bigbags bliver stillet på paller for at vi kan læsse og aflæsse dem. Derfor bliver der automatisk tilføjet paller til din ordre i takt med at du bestiller flere varer.

Prisen for levering af sækkevarer afhænger af hvor langt der er til leveringsadressen samt antallet af bestilte paller. Du vil derfor ofte kunne spare penge og få en billigere levering ved at bestille flere forskellige produkter på samme tid.

Ved levering til adresser nord for Aarhus i Jylland kan vi aflæsse pallerne med den kran som sidder på lastbilen. Det betyder at vi vil kunne løfte sækkevarerne ind i haven, ind bag et hegn på byggepladsen eller lignende. Når vi leverer på Sjælland og Fyn samt adresser syd for Århus i Jylland, benyttes ofte lastbiler uden kran og derfor læsses pallerne af med truck.

Du kan læse mere om prisen på paller og levering på siden Direkte levering. Her kan du også se dine muligheder for returnering af de tomme paller.

Inspiration


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her