Forskellige størrelser på levering af grus, sand, skærver og mørtel

Granitskærver, mørtel grus og sand er alle produkter du kan bestille hos FC Beton i forskellige mængder.

 
Alle disse typer af produkter pakker vi i småsække på 15 liter svarende til ca. 25 kg., samt i bigbags på 500 liter svarende til ca. 750 - 800 kg. afhængigt af produktets massefylde.

Udover grus, sand, mørtel og granitskærver kan du også købe småsække med cement eller fliseklæber. På siden Småsække finder det brede udvalg af produkter i de mindre poser.

Skal du bruge større mængder kan du finde alle vores produkter pakket i bigbags.

Du har også mulighed for at bestille alle produkterne i løs vægt. For bestilling af mørtel, granitskærver, grus, sand eller andet grusgrav materiale i løs vægt kan du ringe på telefon 98 34 34 11 eller skrive til salg@fc-beton.dk

Bor du i nærheden af Aalborg har du også mulighed for at afhente produkterne i trailer. Se de tilgængelige produkter til afhentning i trailer på siden Hent selv sand hvor du også kan se åbningstider og eventuelt betale så du ikke behøver at have kontanter med når du afhenter.

Levering af småsække og bigbags

Ved bestilling på fc-beton.dk kan du få leveret produkterne til adresser på Fyn og Sjælland eller i Jylland. Prisen for levering afhænger af hvor mange paller der bestilles samt hvor langt vi skal køre. Du kan læse mere om priser for levering på Direkte levering hvor du også kan læse om priser på paller og dine muligheder for at returnere pallerne.

Til større byggeprojekter kan vi også levere en mørtelsilo.


Inspiration


X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her