Udstillinger

Hos FC Beton har vi både en fast udstilling og mobile udstillinger.

  • Du er altid velkommen til at besøge os på Nibevej 151, 9200 Aalborg, hvor vores faste udstilling kan opleves foran kontorbygningen.
  • vores fabrik i Gadbjerg nær Billund har vi et udvalgt sortiment og her står også et af vores udstillingsstativer. Mangler du lige 5 sten eller fliser, kan du købe og hente dem her: Bredsten Landevej 39, 7321 Gadbjerg.
  • Dansk Hus og Have Service har etableret en udstilling i deres showroom på Djursland, Drasbekgade 17A, 8560 Kolind og kan opleves inden for butikkens åbningstid. 
  • Svenstrup Byggeservice på Hobrovej, 9230 Svenstrup
  • Grome Automobiler, Hvedemarken 16, 2520 Farum
  • Silvan Aalborg, 9000 Aalborg
  • Rold Trælast, Østergade 23, 9510 Arden

     

De mobile udstillinger er udstillingsstativer, der viser de mest populære fliser og belægningssten samt vores mest efterspurgte støttemur.

Udstilling for bag

Du er meget velkommen til at spørge på salg@fc-beton.dk, om vi har mulighed for at komme med en mobil udstilling til en bestemt adresse. Da vi ønsker at flest mulige potentielle kunder får glæde af de mobile udstillinger, ønsker vi, at udstillingerne placeres på synlige adresser. Synlige adresser kan eksempelvis være på en parkeringsplads eller ved et parcelhus i et nybyggerkvarter. Det bemærkes i denne sammenhæng, at de mobile udstillinger er designet til at give så få gener som muligt for de adresser der har dem stående. Eksempelvis er de mobile udstillinger under 2 meter brede og under 1 meter dybe, ligesom bunden er udarbejdet således, at græs fortsat får mest muligt lys. Mobile udstillinger leveres og afhentes naturligvis af FC Beton A/S.

Udstilling Dansk Hus og Have Service

Vores faste udstilling er ved vores hovedkontor på Nibevej 151, 9200 Aalborg SV. Udover de forskellige udstillinger hvor du kan finde inspiration, har vi også en række forskellige gallerier her på webshoppen med billeder, som kan give inspiration til anlæg af ny flisebelægning.

Se eksempler på sådanne billedgallerier som kan bruges til inspiration på sider som:

I gallerierne kan du se eksempler på, hvordan vores produkter er benyttet til belægning, opbygning og anlæg.

X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her