Besøg FC Beton udstillingerne

Udstillinger

Hos FC Beton har vi både en fast udstilling og en række mobile udstillinger.

De mobile udstillinger er udstillingsstativer der viser de mest populære fliser og belægningssten, samt vores mest efterspurgte støttemur. Herudover er de mobile udstillinger udstyret med et banner samt med en brochure, der begge indeholder inspirationsbilleder. Mobile udstillinger flyttes jævnligt rundt af vore lastbiler, og der vil derfor være mulighed for at se vore fliser adskillige steder i landet.


Du er altid velkommen til at spørge salg@fc-beton.dk om hvornår vi har en mobil udstilling i nærheden af dig.

Herudover er du meget velkommen til at spørge på salg@fc-beton.dk om vi har mulighed for at komme med en mobil udstilling til en bestemt adresse.
Da vi ønsker at flest mulige potentielle kunder får glæde af de mobile udstillinger, ønsker vi dog at udstillingerne placeres på synlige adresser. Synlige adresser kan eksempelvis være på en parkeringsplads eller ved et parcelhus i et nybyggerkvarter. Det bemærkes i denne sammenhæng, at de mobile udstillinger er designet til at give så få gener som muligt for de adresser der har dem stående. Eksempelvis er de mobile udstillinger under 2 meter brede og under 1 meter dybe, ligesom bunden er udarbejdet således at græs fortsat får mest muligt lys. Mobile udstillinger leveres og afhentes naturligvis af FC Beton A/S.Vores faste udstilling er foreløbigt ved vores tidligere hovedkontor på Nibevej 331, 9200 Aalborg SV. Da vi har bygget nyt kontorhus, vil der i 2015 blive lavet en ny udstilling sammen med dette nye kontorhus på Nibevej 151, 9200 Aalborg SV.

Udover de forskellige udstillinger hvor du kan finde inspiration har vi også en række forskellige gallerier her på webshoppen med billeder som kan give inspiration til anlæg af ny flisebelægning.

Se eksempler på sådanne billedgallerier som kan bruges til inspiration på sider som:

Du finder også gallerier på mange af de andre sider så du kan se eksempler på hvordan vores produkter er benyttet til opbygning og anlæg.

Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her