Sideoversigt

Hos FC-Beton.dk producerer vi belægningssten og betonprodukter som f.eks. havefliser og terrassefliser på egen fabrik i Aalborg.
Vi fører et stort udvalg i både farver, størrelser og tykkelser samt tilbehør til belægning.

Herunder finder du en oversigt over de mest besøgte sider her i webshoppen:

Belægningssten
Belægningssten er en type betonfliser som er beregnet til at modstå stort tryk fra biler og andre køretøjer. Belægningsstenen er designet til at blive benyttet i indkørsler, på parkeringspladser eller andre større pladser. Belægningsstenens areal er forholdsvist lille i forhold til tykkelsen af stenen, og derfor bliver det til en meget stæk flise som kan holde til at både lastbiler og biler kører på dem.
 
Belægning
FC Betons belægningssten bliver brugt på mange større pladser som parkeringspladser. Parkeringspladsen ved IKEA i Aalborg er blot et eksempel på en parkeringsplads som er belagt med belægningssten fra FC Beton. Der er stor forskel på belægningsstenene, hvor nogen kommer til at ligge helt tæt, mens andre er designet til at der skal vokse græs mellem stenene. Det kan være med til at regnvand lettere kan løbe væk fra pladsen, da der er små områder over hele pladsen hvor vandet let kan sive ned.
 
Herregårdssten
En Herregårdssten er en type af belægningssten som er meget kendt. Størrelsen på en Herregårdssten er den samme som størrelsen på en Holmegårdssten, en Bondesten eller som vi kalder den hos FC Beton en slotsbrosten. Forskellen på Herregårdssten, Holmegårdssten, Bondesten og Slotsbrosten er hovedsageligt hvem der har produceret belægningsstenen.

Holmegårdssten
Holmegårdsstenen er den samme type sten som den vi kalder for Slotsbrosten hos FC Beton. Andre producenter af belægningssten kalder denne størrelse for en Bondesten eller en Herregårdssten. Størrelsen af belægningsstenene er den samme uanset navnet, så navnet på belægningsstenen afhænger blot af hvor du køber den og hvem der har støbt den. Størrelsen af denne type belægningssten er 14x21 cm og med en tykkelse der varierer fra 5 til 7 cm.
 
Bondesten
Belægningsstenen Bondesten er en sten der har samme størrelse som FC Betons Slotsbrosten. Det er samme type af belægningssten som Herregårdssten og Holmegårdssten, men Bondestenen er blot støbt af en anden fabrikant. Er du på udkig efter en stærk flise til indkørslen så kig nærmere under vores forskellige belægningssten.

Havefliser
Vores havefliser er fliser som de fleste kender i størrelser som 30x30 cm, 40x40 cm, 50x50 cm og 60x60 cm. Der findes også størrelse ind imellem med halve sten som 20x40 cm, 30x60 cm og 25x25 cm. Det er en stærk betonflise som er god og nem at bruge i haven, uanset om det er til at lave en ny terrasse eller om der skal laves en sti rundt om huset. De mange størrelser af havefliserne gør at det er nemt at lave et spændende mønster hvor der kombineres mange forskellige størrelser fliser.

Udendørs fliser
Hos FC Beton finder du stærke og solide betonfliser til udendørs brug. Fliserne er støbt på vores eget cementstøberi i Frejlev, og alle produkterne lever op til vores høje kvalitetskrav. Vores udendørs fliser er velegnede til både terrasser, indkørsler og havestier, og med den høje FC Kvalitet er det fliser som vil holde i mange år. Udendørs fliser skal have en høj kvalitet for at de er velegnede til det danske vejr som er meget omskifteligt med det meget nedbør og med temperaturer der om vinteren, foråret og efteråret skifter mellem frost og tø.

Betonfliser
Alle fliser som bliver støbt hos FC Beton er Betonfliser. Det er både vores havefliser, fortovsfliser og alle de andre fliser. Du kan finde fliser til mange formål hos FC Beton. Du finder blandt andet fliser til indkørslen, betonfliser til terrassen, og havefliser til andre belægningsprojekter rundt omkring i haven. Med vandrender kan du eksempelvis lede regnvand hen til et bassin og med kantafgrænsning kan du lave en flot afgrænsning mellem græsplæne og blomsterbed. Du kan finde en betonflise til lige præcist det projekt du gerne vil i gang med hos FC Beton.

Terrassefliser
Skal der anlægges en ny terrasse er vores terrassefliser de helt rigtige haveflise du skal kigge på. Terrassefliserne er støbt i størrelser som passer godt til at lave en terrasse med, uanset om det er en stor terrasse hvor der skal være plads til den store familie, havegrillen, parasollen og alt det andet haveudstyr som hører sommeren til, eller om det er til den lille terrasse nede i hjørnet af haven hvor der blot skal være plads til en stol og et cafébord eller en enkelt liggestol.

Granitskærver

Når der skal anlægges et nyt bed i haven kan der laves et flot bunddække med granitskærver. Skærverne kan også bruges til at lave en indkørsel eller som et dræn langs husmuren. Hos FC Beton finder du granitskærver i forskellige farver. Du kan købe granit i sort, grå, rød og hvid fra FC Beton.

Støttemur
En støttemur er en god løsning hvis der er forskellige niveauer i haven, eller mellem to haver. Støttemuren kan gøre at niveauerne bliver plane, og dermed bliver det lettere at holde haven pæn og med rene linier. Sammen med opbygning af støttemure kan det være nødvendigt med anlæg af trapper. Her vil vi anbefale betontrapper med enten betontrappetrin eller herregårdssten.

Fliser
Vi producerer fliser i mange forskellige størrelser og til forskellige formål. Der er mindre terrassefliser, tykkere fliser til indkørsler og de tykkeste fliser til anlæg af fortove. Nogen af vores fortovsfliser er yderligere forstærket med armering indstøbt i fliserne. De fleste fliser produceres i den klassiske grå betonfarve, men de fleste af vores fliser findes også i sort.

Lecablokke
Blokke til byggeri af sokler, vægge og lignende bliver produceret hos FC Beton. Du finder både Lecablokkene, overlæggere til brug ved døre og vinduer samt fundablokke til fundamenter. Vi producerer og leverer leca blokke, fundablokke og andre betonblokke til størstedelen af Danmark. Du kan bestille blokke her på webshoppen eller ved at kontakt FC Beton.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her