Flisebelægning

havefliser 30x30x6 cm
Her ses en flot baghave med havefliser 30x30x6 cm.
Hvis du skal have en ny flisebelægning i din indkørsel, på terrassen eller som en havesti rundt om huset eller igennem haven, kan vi hjælpe dig hele vejen rundt.

Hos FC Beton finder du alle de produkter du skal bruge for at få udført og flot flisebelægning i høj kvalitet og med lang levetid.

Vores produkter bliver løbende testet ud videreudviklet så vi er sikre på at vores fliser har den bedste kvalitet.

Vi kan være behjælpelige med gør det selv guides hvis du gerne selv vil udføre din nye flisebelægning, eller vi kan hjælpe med at finde den rette anlægsgartner eller brolægger hvis du gerne vil slippe for det hårde arbejde.

Inspiration

Vil du gerne have inspiration til flisebelægningen kan du eksempelvis se vores galleri på siden med betonfliser eller hvis det skal være de lidt mindre belægningssten har vi også et galleri som kan bruges til inspiration på siden med belægningssten.

Herudover kan du finde inspiration i billedgalleriet på www.fliser-til-haven.dk

Vi har også lavet et afsnit her i vores webshop med gode råd, hvor du også kan finde inspiration til en flisebelægning.

Udstilling

I Frejlev lige udenfor Aalborg ved vores hovedkontor har vi en udstilling som du altid er velkommen til at besøge og kigge på. Her kan du også få inspiration til hvordan du kan lave en ny og spændende flisebelægning.

Kommer du indenfor vores åbningstid kan du også komme ind og få gode råd og vejledning.

Du kan også ofte finde FC Beton rundt omkring på messer hvor vi udstiller forskellige typer af havefliser, belægningssten, støttemursten osv.

Priser

Priserne for flisebelægning kan variere meget. De fliser med en lavere kvalitet end vores er typisk meget billigere at producere, og derfor kan du nogen gange finde meget billige fliser. Du bør dog sikre dig en høj kvalitet før du bestiller dine havefliser, da du ellers kan opnå en kort levetid.

Alle vores betonfliser er produceret efter samme høje standard, så du er sikret en god og solid flise når du køber fliser fra FC Beton.

Vi kører jævnligt med gode tilbud på vores forskellige fliser, så hold øje med webshoppen hvis du vil have gode priser på flisebelægning og find blandt andet

Gør det selv

Vil du lave en gør det selv flisebelægning kan du eksempelvis få vejledning til anlæg af:

indkørsel af slotsbrosten
Her ses en indkørsel af slotsbrosten.

Indkørsel

Ved en flisebelægning i indkørslen skal du være sikker på at du vælger en tykkelse på flisen som passer med arealet i forhold til at kunne modstå trykket fra biler og andre køretøjer som kommer i indkørslen.

For at gøre det lettere at vælge de rigtige fliser til en indkørsel har vi lavet en liste over de betonfliser som vi vil anbefale som flisebelægning i en indkørsel.

Du finder listen over fliser til indkørsel her.

I resten af haven

Resten af haven kan der benyttes flisebelægninger til mange forskellige ting. Du kan anlægge en stabil og flot terrasse. Til anlæg af ny terrasse med havefliser anbefaler vi at du kigger nærmere på disse terrassefliser.

Der kan også anvendes flisebelægninger som bund i et drivhus, som gangarealer rundt om huset eller igennem haven, ja det er stort set kun fantasien som sætter grænser for hvad du kan bruge en flisebelægning til.

Grus og sand

Udover alt i betonfliser og belægningssten kan du bestille grus og sand hos os. Vi leverer grus og sand i bigbags så du kan nemt opbevare det indtil du er klar til at gå i gang med flisebelægningen.

Vi har prøvet at gøre det nemt at finde de produkter indenfor grus og sand som skal bruges til anlægsarbejdet og du kan derfor finde de typer af grus og sand som vi mener du får behov for til din flisebelægning på vores side med sand til fliser.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her