Mørtel i sække og bigbags

Mørtel fra FC Beton leveres i såvel sække som i bigbags. Mørtel i sække indeholder ca. 25 kg., mens mørtel leveret i bigbags indeholder ca. 775 kg. Sortimentet af mørtel består af murermørtel og af strandsandsmørtel:

Mørtel i småsække leveres på paller med 42 småsække pr. palle. Mørtel i bigbags leveres ligeledes på paller, med 1 stk. bigbag pr. palle.

Mørtel leveres dermed på paller, uanset om der er tale om mørtel i småsække eller om der er tale om mørtel i bigbags. Uanset om mørtel leveres på paller med småsække eller med bigbags, er emballagen udformet således at pallerne kan stables ovenpå hinanden. Skal du alene have en enkelt palle mørtel er dette naturligvis ligegyldigt, men for tømmerhandlere og andre der køber mørtel i store mængder, har dette stor betydning, da det betyder at store mængder mørtel kan samles på en forholdsvis lille lagerplads.

Såvel småsække som bigbags holder endvidere fugten inde i mørtlen, hvilket forlænger mørtlens levetid. Udover som sækkevarer kan du også bestille større mængder af mørtel. Se eksempelvis mere om levering af mørtelsilo her.

Al mørtel fra FC Beton produceres på et ISO-certificeret blandeanlæg. Det betyder at mørtel fra FC Beton er af meget ensartet kvalitet. Endvidere er mørtel fra FC Beton nøje sammensat med forskellige typer af sand, kombineret efter sandkurver. Det betyder at vores mørtel har en meget høj bearbejdelighed.
X
Like os på Facebook

Opnå følgende fordele

Du finder os her