Sorte Granit skærver

Granit skærver kan bruges som dekoration i haven. De elegante og stilfulde sorte granit skærver er gode som dække under et lille springvand, eller som en del af terrassen hvor skærverne kan kombineres flot med vores terrassefliser.


    
   Granit skærver
   På billedet her ser du hvordan sorte granit skærver er kombineret med en havesti af sorte og røde herregårdssten.
   Er du på udkig efter granit skærver i andre farver end sort, kan du også finde:

   Vi kan levere granit skærver i flere forskellige mængder.

   Bed med granit skærver

   Ønsker du at lave et bed med granit skærver som er nemt at holde, vil vi anbefale at du starter med at grave 6-7 cm jord af. Nu skal du finde ud af hvor du vil have planter til at vokse, og så skal du grave et hul der passer til en potte som er stor nok til at planten kan udvide sig.

   Du kan nu overveje om der skal være synlig jord rundt om planten, for hvis der skal være det, skal pottens overkant være i niveau med granit skærverne. Ønsker du at alt jorden er dækket af granit skærverne, skal pottens overkant være 1-2 cm under skærvernes overkant.

   Det er vigtigt at der er store huller i bunden af potten, eventuelt at bunden er fjernet helt, så plantens rødder kan vokse ned og ud til siden. Ved at lægge 2-3 cm stenmel ovenpå jorden og herefter 3-4 cm granit skærver ovenpå stenmelet opnår du et bed som er nemt at vedligeholde.

   Du kan også anvende de sorte granit skærver som belægning i en indkørsel eller som en terrasse. Vil du anlægge en indkørsel med sorte granit skærver kan du læse mere om fremgangsmåden i vores gør det selv guide: Granitskærver i indkørsel.

   Levering af skærverne

   FC Beton tilbyder levering af granit skærver til Jylland, Fyn og Sjælland. Ved levering af granit skærver på adresser syd for Århus i Jylland, på Fyn eller Sjælland læsses pallerne med skærver ofte af med truck. Vi har derfor mulighed for at stille granit skærverne der hvor trucken kan få adgang. Når vi leverer til adresser nord for Aarhus i Jylland benyttes vores egne lastbiler altid. Disse har påmonteret en kran så vi kan løfte pallerne med skærver ind over hækken hvis dette ønskes.

   For at kunne læsse og aflæsse vores granit skærver og andre produkter er det nødvendigt at der er paller under produkterne. Vi tilføjer derfor automatisk det antal paller som er nødvendigt for at kunne lever til dig. Når pallerne er tømt for granit skærver kan pallerne returneres til FC Beton. Du kan læse meget mere om levering og returnering her.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her