Store granitskærver

Vores store granitskærver kan købes i størrelserne 8-11 mm, 8-16 mm og 11-16 mm. Du finder granitskærver i farverne rød, grå og sort her på siden.   Du kan bestille store granitskærver i sække på 15 liter svarende til ca. 25 kg eller i bigbags på 5 hl. svarende til ca 750 kg.

   Hvor anvendes granitskærverne

   Du kan bruge granitskærver til flere forskellige anlægsopgaver i haven. Skal du anlægget et nyt bed kan du bruge granitskærverne som bunddække der vil holde sollyset væk fra jorden hvilket mindsker muligheden for at ukrudt vil komme frem. Skulle der komme lidt ukrudt op gennem laget af store granitskærver er det hurtigt og nemt at fjerne det.

   Det er også muligt at lave en terrasse med store granitskærver som belægning. Benyttes skærverne på terrassen vil vi anbefale at havemøblerne er i granit eller andet materiale med tykke ben, da meget tynde ben på havestole og haveborde vil kunne presses ned i granitskærverne og dermed stå ustabilt.

   Vil du anlægge en ny indkørsel kan du også her benytte granitskærver som belægning. En indkørsel med granitskærver kræver minimal vedligeholdelse i løbet af forår, sommer og efterår, mens der i løbet af vinteren blot skal ryddes sne de dage hvor det er nødvendigt. Hvis du planlægger at anlægge en ny indkørsel med store granitskærver har vi lavet en gør det selv guide som kan hjælpe dig godt i gang. Du finder gør det selv guide her: Granitskærver i indkørsel.

   Udover granitskærverne bør du også købe stenmel når du vil anlægge en terrasse eller indkørsel med skærver.

   Granitskærver kan også benyttes i stedet for en græsplæne eller på anden måde i kombination med belægninger af belægningssten eller havefliser.

   For at udregne hvor mange granit skærver du skal købe, skal du kende arealet af det område hvor skærverne skal være. Arealet i meter ganger du med tykkelsen i meter for at finde frem til hvor mange kubikmeter store granitskærver du skal bestille. De 5 hl der er i en bigbag svarer til 0,5 kubikmeter, så hvis du skal bruge granitskærver på et område som måler 5*8 meter og vil have granitskærver i 5 cm tykkelse, skal du bruge 2 kubikmeter granitskærver og du skal derfor bestille 4 bigbags.

   Her på fc-beton.dk finder du udover de sorte, grå og røde granitskærver også hvide granitsten som er mindre end de øvrige farver.

   Levering

   Når du har bestilt de store granit skærver vil vores logistik og transportafdeling finde et leveringstidspunkt som er indenfor 10 dage. Ønsker du en hurtig levering er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 98 34 34 11 eller sende en mail til salg@fc-beton.dk med ønsket leveringstidspunkt.

   Vores webshop beregner hvor mange paller der skal bruges for at vi kan læsse og aflæsse de produkter som du ønsker at bestille og pallerne tilføjes automatisk til din ordre. Jo flere paller du køber jo billigere kan prisen for levering blive, så du kan ofte spare penge ved at købe flere produkter sammen med granitskærverne. Vil du vide mere om priserne for levering, paller og muligheden for at returnere pallerne kan du klikke her.

   Vi leverer store granitskærver og andre produkter til adresser på Fyn og Sjælland samt i Jylland. Når vi leverer syd for Aarhus, på Fyn eller Sjælland sker aflæsningen med truck, så er der ønske om at pallerne skal stille bag en hæk eller lignende skal trucken have adgang til området. Nord for Århus i Jylland leveres altid med lastbiler hvorpå der sidder en kran så her vil der efter ønske kunne leveres bag en hæk, et plankeværk eller lignende.
   X
   Like os på Facebook

   Opnå følgende fordele

   Du finder os her